Agáta tvrdí, že Soukup údajně zdědil přítelkyni po Dopitovi. Atraktivní Michaela se proti jejím slovům rázně ohradila a označila je za lež

Jaromír Soukup a pohledná Michaela
Jaromír Soukup a pohledná Michaela
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 17. 5. 2024

Agáta Hanychová si oddechla, jelikož má za sebou dva soudy s otci svých dcer, které dopadly ke spokojenosti všech stran. Velká část napětí z ní spadla a uvolněně působila i v nejnovější epizodě podcastu, který natáčí s Ornellou Koktovou. Řeč jako vždy přišla i na jejího expartnera Jaromíra Soukupa. Jedna z otázek od diváků se totiž týkala i jeho údajně »nové« kamarádky Michaely Taschnerové. Agáta a Ornella se shodly na tom, že podnikateli přejí, aby mu vztah s ní vyšel, aniž by se jejich slova opírala o realitu. Agáta ještě podotkla, že se s Taschnerovou z minulosti zná i její nynější manžel Mirek Dopita, a naznačila, že spolu měli k sobě mít blíže. Redakce ŽivotvČesku.cz získala od sympatické tmavovlásky vyjádření, rázně se v něm proti slovům Agáty ohradila. Označila je za lež.

Jaromír Soukup ohledně svého doprovodu na finále Miss Czech Republic celý týden mlžil. Spekulace o tom, že půvabná Michaela Taschnerová je novou přítelkyní Jaromíra Soukupa, se v médiích začaly rojit jako houby po dešti. Sám podnikatel se blíže ke své »staré známé« zatím nevyjádřil.

Redakce ŽivotvČesku.cz Soukupa v kontextu popsaného oslovila, v SMS zprávě ale podnikatel odmítl cokoliv komentovat. Jasný názor mají ale Agáta s Ornellou, které ve svém podcastu uvedly, že by nový vztah někdejšímu mediálnímu magnátovi velmi přály.

"Já bych mu strašně přála, aby mu to s touhle paní, co má tři děti, vyšlo. Byli spolu chyceni asi týden nebo čtrnáct dní potom, co jsme se rozešli, tak bůh ví, jestli spolu nebyli celou tu dobu," řekla Agáta ve svém podcastu.

"Oni se znají strašně dlouho, dokonce ji zná i můj manžel současný, nebudu říkat, jak moc intimně... Chudák Jaromír, zase holka po Mírovi," řekla ve svém podcastu se škodolibým smíchem Agáta, která tak nepřímo naznačila, že Michaela Taschnerová se znala s Dopitou víc než jen jako kamarádka. "Praha je malá," shodly se společně influencerky.

Jenže se nyní ukazuje, že to je zřejmě jinak, než Agáta naznačovala. Redakce ŽivotvČesku.cz totiž získala od charismatické Michaely vyjádření, v němž věc vysvětluje na pravou míru. Rázně se pak ohradila proti tomu, že by s Dopitou v minulosti měla mít nějaké »intimnosti«.

"Pana Dopitu osobně znám, neboť jsme byli spolužáci na střední škole, Obchodní akademii Dušní. To je ale vše! Jakékoliv intimnosti či vztahy radikálně popírám," uvedla pro ŽivotvČesku.cz sympatická Michaela.

Vzhledem k tomu, že v minulosti už několikrát Agáta nemluvila veřejně pravdu, dá se uvažovat i nad tím, že její náznaky a tvrzení budou spíše »představovat jakousi pomstu jejímu expartnerovi Jaromírovi a možná jakési další lákadlo pro potenciální předplatitele jejího podcastu«.

Michaela Taschnerová měla být po boku Jaromíra Soukupa viděna už loni na podzim, když si dvojice vyšla na večeři, uvedla to některá média. Několik měsíců to poté vypadalo, že moderátor a podnikatel je sám. Až na přelomu února a března Agáta začala tvrdit, že Soukup údajně randí s její bývalou kamarádkou.

Novinářka Gábina vztah nepotvrdila, nicméně je obecně známo, že se po novém roce rozešla se svým dlouholetým partnerem. O údajném vztahu bulvární žurnalistky a Soukupa opět informovala Agáta v podcastu na placené platformě.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.