Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Huawei přichází s třetí generací svých chytrých hodinek. Nové Huawei Watch Fit 3 přináší spoustu novinek, ultratenký design a lákají i solidní cenovkou a skvělými sluchátky zdarma. Pořídit je můžete u Mobil Pohotovosti, a to hned ve čtyřech barevných variantách.

9,9mm tenké tělo a váha jen 26 gramů

Nejlevnější chytré hodinky od Huawei zaujmou na první pohled, a to především svým ultratenkým hliníkovým tělem vážícím pouhých 26 g. Svým provedením na předchůdce příliš nenavazují, tentokrát designéři vsadili na nadčasový čtvercový design namísto dřívějšího obdélníku. 1,82‘‘ palcový AMOLED panel dosahuje v poměru tělo/displej až 78 procent, a nabízí tak o 10 % větší zobrazovací plochu, která je díky jasu až 1 500 nitů dobře viditelná i na ostrém slunci. Nechybí ani pořádná 10denní výdrž baterie na jedno nabití a voděodolnost do 5 ATM.

huawei_watch_fit_3 (4)

Pořádná nálož zdravotních i sportovních funkcí

Huawei Watch Fit 3 však nijak nezaostávají ani z hlediska funkcí, ba naopak. Nová generace nabídne detailní analýzu spánku, přesnější měření srdečního tepu, na 100 režimů cvičení i personalizovaného AI trenéra. Jejich operační systém HarmonyOS je kompatibilní jak s iOS, tak se systémem Android. 

Nové Huawei Watch Fit 3 představují v současnosti jedny z nejlepších chytrých hodinek své cenové kategorie. U Mobil Pohotovosti je pořídíte už od 3 990 Kč a skladem jsou ve všech barevných variantách – černá, růžová, hvězdně bílá a perleťově bílá, přičemž poslední zmíněné disponují koženým řemínkem, ostatní modely doplňuje řemínek gumový. 

Parádní sluchátka zcela zdarma

K objednávce navíc získáte parádní sluchátka Huawei FreeBuds SE 2 v hodnotě 1 190 Kč úplně zadarmo, což je vzhledem k cenovce samotných hodinek skutečně hodnotný dárek.

huawei_watch_fit_3

Dnes nejčtenější

.