Pohodička u moře. Helena Vondráčková v plavkách na pláži relaxuje i cvičí

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková
Foto: Se svolením Martina Michala 2x
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 17. 5. 2024

Helena Vondráčková s manželem Martinem Michalem vyrazili minulý týden na dovolenou k Baltskému moři. Na ostrově Rujána stráví celkem deset dní. "Potřebuji si nutně vyčistit hlavu a odpočinout si," uvedla fenomenální zpěvačka minulý pátek, kdy s karavanem a fenkou Jessi manželé odjeli »na sever«. Kromě dlouhých procházek a pravidelného cvičení si umělkyně užívala i relax v podobě opalování na pláži. Manžel a manažer zpěvačky poskytl redakci ŽivotvČesku.cz snímky ze společné dovolené.

Královna popu Helena Vondráčková si s manželem odjela odpočinout od pracovního shonu na sever Německa, konkrétně na ostrov Rujána. "Hodin strávených v autě nebo letadle už bylo dost," uvedla pro ŽivotvČesku.cz slavná umělkyně, která k ideálnímu odpočinku nepotřebuje luxusní resort či pětihvězdičkový hotel.

V německém kempu si zpěvačka chce odpočinout před nadcházejícími koncerty nejen na Slovensku, ale také před narozeninovou O2 arenou. "Chci si vyčistit hlavu, takže budu cvičit, chodit s pejskem po pláži. A už se moc těším," prozradila těsně před odjezdem na dovolenou legenda české hudební scény.

Snímek z pláže, na kterém se Helena Vondráčková opaluje, poskytl redakci ŽivotvČesku.cz společně s dalšími střípky z dovolené Martin Michal. Je vidět, že zasloužený relax si zpěvačka užívá plnými doušky. Cvičení se věnovala přesně tak, jak si přála, a odpočinkem u moře si jistě vyčistila i hlavu.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.