Zavřít reklamu

Očekává se, že Samsung na své příští akci Galaxy Unpacked představí také nová bezdrátová sluchátka Galaxy Buds3 Pro. Ta nyní získala důležitou certifikaci, která potvrzuje, že jejich odhalení je již velmi blízko.

Nové a neoznámené zařízení Samsungu s modelovým číslem SM-R630 nedávno obdrželo certifikaci americké agentury FCC. Podle všeho jde o sluchátka Galaxy Buds3 Pro. Certifikace o nich neřekla žádné podstatné detaily, pouze to, že budou vybavena technologií Bluetooth LE (Low Energy). Korejský obr je bude vyrábět ve své domácí továrně ve městě Suwon.

Předchozí úniky odkryly, že Galaxy Buds3 Pro budou disponovat nabíjecím pouzdrem s 500mAh baterií, stejně jako Galaxy Buds2 Pro. Již dříve také získala certifikaci indického regulátora BIS. Doprovodit by je mohla sluchátka Galaxy Buds3, která mají modelové číslo SM-R530 a která nedávno obdržela certifikaci v Brazílii.

Nová bezdrátová sluchátka korejského obra by měla být uvedena na scénu začátkem léta spolu s novými skládacími smartphony Galaxy Z Fold6 a Galaxy Z Flip6 a hodinkovou řadou Galaxy Watch7. Na akci by měla společnost také plnohodnotně představit svůj první chytrý prsten Galaxy Ring.

Samsung Galaxy Buds2 Pro a jiná sluchátka Samsungu koupíte zde

Dnes nejčtenější

.