Zavřít reklamu

Ještě do půlnoci 20. května máte možnost ušetřit na produktech Samsungu skutečně pěkné peníze. V rámci akce Alza Dny je totiž pořád k dispozici na 73 produktů jihokorejské společnosti, a to tedy jen pokud se bavíme o mobilních zařízeních. Z čeho můžete vybírat?

Galaxy Watch6 Classic

Řadu Galaxy Watch6 představil Samsung loni v létě s 5. generací svých ohebných telefonů. Pořád jde tedy o to nejnovější, co v dané, segmentu dělá. Pokud se vám nechce čekat až do srpna na to, až představí jejich nástupce, aktuálně se vám jejich koupě vyplatí, protože Alza je s kódem ALZADNY15 zlevňuje o 15 %. 47mm verze vás tak vyjde na 8 924 Kč, ta s LTE stojí 10 192 Kč.

Galaxy Watch6 Classic koupíte zde

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB

Jeho rozsáhlý 6,8″ displej Dynamic AMOLED 2X chráněný sklem Corning Gorilla Armor s odolností proti vodě a prachu (IP68) vás zve do éry nepřekonatelného designového stylu. Se systémem profesionálních objektivů s 200Mpx a 50Mpx snímačem s až 10násobným zoomem v optické kvalitě zachytíte dobrodružství, které na vás může čekat za každým rohem. Pro vášnivé hráče jsme inovovali systém chlazení Vapor Chamber spolu s výkonným procesorem Snapdragon 8 Gen 3, takže herní maratony mohou plynule probíhat až dlouho do noci. Nanovo definujte způsob, jakým komunikujete, tvoříte a objevujete svět kolem sebe s novou řadou Samsung Galaxy. A pak je zde samozřejmě Galaxy AI. Cena je s kódem ALZADNY10 34 341 Kč.

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB koupíte ze

Samsung Galaxy Tab S9 FE 6/128 GB

Vkročte do světa nekonečných možností kreativity při tvorbě vlastních grafických designů nebo detailní úpravě fotek s tabletem Galaxy Tab S9 FE. Na podmanivém displeji se rozehrává bohatá paleta živých barev, takže si čas trávený prohlížením obsahu, sledováním filmů nebo hraním graficky náročných her maximálně užijete. Fanouškovská edice navíc nabízí originální barevná provedení, takže v jediném zařízení získáte vyspělé funkce i fantastický vzhled. Cena po slevě je s kódem ALZADNY10 10 791 Kč.

Samsung Galaxy Tab S9 FE 6/128 GB koupíte zde

Galaxy A54 5G 8GB/256GB

Tento chytrý telefon nabízí čtveřici fotoaparátů profesionální úrovně s optickou a digitální stabilizací obrazu pro fotografie i videa a funkcemi jako Photo Master či Nightography, úchvatný design s Infinity-O displejem, vysokokapacitní úložiště, osmijádrový procesor či připojení 5G – zkrátka vše, co potřebujete pro precizní multitasking a zachycení jedinečných momentů. S kódem ALZADNY20 bude telefon váš jen za 8 792 Kč.

Galaxy A54 5G 8GB/256GB

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Cestujte bez jazykových bariér s podporou Galaxy AI. Aplikace Tlumočník spolupracuje se sluchátky Galaxy Buds2 Pro, takže vám dokáže naživo tlumočit rovnou do uší a dokonce přes reproduktor smartphonu přeložit i vaše slova. Služba Live Translate vám zase pomůže při telefonování – díky algoritmu pro rozpoznávání hlasu simultánně tlumočí a přepisuje hovory, takže vše pohodlně uvidíte na svém displeji. Bez obav tak můžete objevovat celý svět. S kódem ALZADNY10 budou sluchátka vaše jen za 4 491 Kč.

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Dnes nejčtenější

.