Ilustrační foto

Lehký a výkonný motor

Společnost Bosch nedávno představila nový motor Performance Line SX, který je určen pro lehká elektrokola. Tento motor je navržen tak, aby poskytoval vysoký výkon při zachování nízké hmotnosti, což ho činí ideálním pro městskou mobilitu i sportovní jízdu.

Inovativní technologie

Motor Performance Line SX využívá inovativní technologii, která zajišťuje plynulý a efektivní přenos energie. Díky tomu mohou uživatelé očekávat **vyšší dojezd** a **lepší jízdní komfort**. Bosch také zlepšil chlazení motoru, což přispívá k jeho delší životnosti a spolehlivosti.

Kompaktní design

Jednou z největších předností nového motoru je jeho kompaktní design. Motor váží pouze 2 kg, což je o 20 % méně než předchozí modely. Toto snížení hmotnosti umožňuje výrobcům elektrokol vytvářet lehčí a agilnější modely, které jsou snadněji ovladatelné.

Integrovaný systém

Performance Line SX je součástí integrovaného systému Bosch eBike System 2.0, který zahrnuje nejen motor, ale také baterii, displej a ovládací jednotku. Tento systém umožňuje snadné ovládání všech komponentů a optimalizuje jejich spolupráci pro nejlepší možný výkon.

Budoucnost městské mobility

S rostoucí popularitou elektrokol jako prostředku městské dopravy přichází Bosch s řešením, které kombinuje **vysoký výkon** s **nízkou hmotností**. Nový Performance Line SX motor tak přispívá k udržitelnější budoucnosti městské mobility, kde je kladen důraz na efektivitu a ekologii.

Autor: Daniel Česák dne

Ohodnoť počtem hvězdiček

Hodnocení: