Eva Burešová chystá koncert ve Fóru Karlín: Máme to pod kontrolou, usadila hejtry

Eva Burešová se, kdoví proč, často stává cílem kritiky. Některým lidem vadí její vzhled, jiným její hraní v seriálech a těm ostatním dokonce i její zpěv. Přitom Eva má božský hlas. Na svou pěveckou kariéru se teď soustředí nejvíc, dokonce připravuje nové album. Křest proběhne 5. října ve Fóru Karlín spolu s koncertem.

„MERAKI – řecké slovo- když něco děláte s láskou a vložíte do toho kus sebe, kus své duše. Do připravovaného alba jsme přesně tohle dali. A tak se budu těšit až to s námi 5.10. ve Fóru Karlín oslavíte a společně pokřtíme tohle album Meraki,“ napsala Eva před pár dny na svůj Instagram. Album vyjde už brzy, takže její fanoušci budou mít dlouhou dobu na to, aby si ho pořádně naposlouchali a mohli to pak s Evou na koncertu rozjet.

Kromě nadšených reakcí se však dočkala i zpráv od tak zvaných hejtrů (lidí, kteří šíří negativitu a zlo za každou cenu). „A to někdo ví, že zpívá?“ „Stejně tam nikdo nepřijde!“ „Kdo to je? Nikdo ji nezná!“ Tak zní několik zpráv, které Eva dostala, a neváhala je sdílet v krátkém videu z už odehraných menších koncertů. „Zdravím všechny hejtry a díky moc za starost a obavy. Máte je evidentně větší než my všichni, co na tom makáme. Klidně vydechněte, máme to pod kontrolou,“ vzkazuje Eva pisatelům.

Její skuteční fanoušci však ví svoje a na Evin zatím největší koncert se moc těší a své oblíbenkyně se zastávají. „Co zase řeší??? Oni si nedají a nedají pokoj. Jste talentovaná a krásná baba,“ napsala například sledující Ilona, načež Eva odpověděla, že kdyby jí takoví lidé nekritizovali, dělala by jistě něco špatně. Je totiž známo, že někteří lidé nemohou skousnout cizí úspěchy a štěstí.

A kdo se už nemůžete Evina koncertu dočkat, můžete se na něj naladit díky jejímu novému videoklipu k písní Walking Disaster (Chodící katastrofa), která samozřejmě bude i na novém albu. Na písni se podílel také hudebník Jiří Burian, alias Kapitán Demo, s manželkou Darinou.

Zdroje: Instagram