Monika Leová se synem v nemocnici: Měli jsme malou nehodu, napsala moderátorka

Každý rodič si přeje, aby jeho dítě nikdy nic nebolelo, bylo zdravé a spokojené. Někdy se ale přihodí věci, jejichž důsledkem je pravý opak. Ve většině případů se jedná o nehody a stejně tomu bylo i u Moniky Leové. Ta totiž v pátek v odpoledních hodinách sdílela ve svém instagramovém příběhu fotku syna v nemocniční postýlce.

„Měli jsme menší nehodu. Ale vše je ok. Děkujeme dětskému oddělení v Ústí nad Orlicí,“ napsala ke snímku spícího Maxíka. Její sledující zřejmě zajímalo, co se stalo, a tak Monika v dalším příběhu, zobrazujícím Maxíka na lůžku v sanitce, pokračovala: „Poprvé jsem vzala do rukou Miu i Maxe najednou, protože oba plakali. Bohužel jsem se ale sklouzla na rampě a Maxík mi vypadl z ruky a spadl na beton. Chvilku plakal. Pak ale začal usínat a moc nereagoval. Tak jsme raději zavolali rychlou a ty nás zavezli do nemocnice, kde jsme byli jednu noc na pozorování. Všechno je ale v pořádku a můžeme domů.“

Ještě se zastavili u jejího otce, který v obci Choceň provozuje asijskou restauraci, kde už Maxík vesele seděl v dětské židličce a zřejmě se chystal něco baštit. Chlapeček měl velké štěstí, že se mu nestalo nic vážného. To si koneckonců vybral už po namáhavém porodu. Téměř pětikilový drobeček měl po celém těle i obličeji popraskané žilky a zlomenou klíční kost.

Monika má s manželem Martinem Košínem ještě tříletou dceru Miu. Obě její děti se velmi často stávají hlavními účinkujícími ve videích, které Monika sdílí na Instagramu a kterými baví své sledující. V tom posledním například vzala Miu na levnou pouť. Na klín si dala židli vzhůru nohama, na ni posadila Miu, v televizi pustila závod formulí ze hry Super Mario World a jelo se. Jak se u toho Mia bavila, se můžete podívat zde.

Zdroje: Instagram