Tarotový výklad na týden: Blíženci se budou až nezdravě vymlouvat, Panny stráví téměř všechen čas o samotě

Tarotový výklad na týden: Blíženci se budou až nezdravě vymlouvat, Panny stráví téměř všechen čas o samotě
Tarotovou kartou na tento týden je Věž. Můžeme tudíž předpokládat, že vztahy s jinými lidmi se mohou dočasně zhoršit, pokud si nedáme pozor na jazyk. Nečekané zvraty číhají na každém kroku, neboť Věž symbolizuje právě zvraty.

Budeme-li chtít přežít tento týden v duševní pohodě, je důležité si uvědomit, že neovládáme celý vesmír. Nehledě na to, jak se snažíme, vždy se objeví někdo, kdo naši snahu neocení. Kdo nás pochopí špatně. Na druhou stranu všechno zlé je pro něco dobré. Nyní máme za úkol si uvědomit, na kterých lidech nám skutečně záleží a kterým bychom naopak neměli naslouchat tak slepě.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše karta týdne: Tři Hole

Dosáhnete velkého úspěchu, který bude třeba si náležitě vychutnat. Nedostatek zábavy a velké přepracování povede k vašemu zhoršenému chování, budete štěkat na lidi. Avšak pokud si ohlídáte dostatek odpočinku, nic vás trápit nebude. Užijte si svůj úspěch, odměňte se něčím dobrým.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše karta týdne: Dva Poháry

Konflikty v oblasti vztahů ještě upevní vaši důvěru v tyto lidi, jakmile se opět usmíříte. Nyní budete mnohem upovídanější než kdy dříve, čehož využijete k přehodnocení, zda jste se všemi jednali fér. Vynasnažíte se, aby lidé věděli, že je máte rádi, přestože to momentálně může skřípat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše karta týdne: Sedm Pohárů

Výmluvy by se měly používat jen okrajově. Nyní vás ale lidé budou znát jako člověka, který se vymlouvá a vymýšlí, co by se stalo, kdybyste se rozhodli jinak. Smiřte se s tím, že svou minulost již nezměníte. Je důležité postavit se čelem vzniklým problémům, dokázat ostatním, že se máte rádi i s chybami.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše karta týdne: Spravedlnost/Vyrovnání

Donese se k vám zpráva, že lidé, kteří vám v minulosti ublížili, nyní litují svých činů. Tato informace vás naplní pocitem zadostiučinění, dokonce i radostí, kterou nelze ničím zkazit. Záleží jen na vás, zda odpustíte těm, kteří vás zklamali, nebo zda se vaše cesty nadobro rozejdou.

Pokud vám někdo v minulosti ublížil, teď svého činu lituje, odpustíte jim?
Pokud vám někdo v minulosti ublížil, teď svého činu lituje, odpustíte jim? | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše karta týdne: Hvězda

Víra, která vás nedávno opouštěla, se opět objeví, tentokrát v mnohem větší síle. Když už jste ztráceli naději, objeví se někdo, kdo vám pomůže vystoupat na vrchol. Ovšem ten člověk, který vám pomůže nejvíce, jste vy sami, nyní opět věřící ve své schopnosti.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše karta týdne: Poustevník

Společnost vám bude zcela ukradená, jediný člověk, s kterým budete chtít trávit volný čas, jste vy sami. Máte velká očekávání, kde se vidíte za pár let, a ostatní vás podle vás budou pouze zdržovat. Trávení času o samotě vás navíc naučí více si vážit sami sebe a posunout své hranice trochu výš.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše karta týdne: Devět Holí

Abyste dosáhli svého cíle, musíte na něm ještě hodně zapracovat. Nic není zadarmo a velkých úspěchů není snadné dosáhnout. Můžete uvažovat nad tím, že si pomůžete nečestně. To by ovšem vedlo pouze k problémům, a tak zvolte zdlouhavější, ale čestnou práci.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše karta týdne: Tři meče

Ne všechno, co vám lidé, které máte rádi, řeknou, se vám bude poslouchat dobře. Ba naopak, někomu jste ublížili a nevíte o tom. A tento člověk se vám nyní ozve a zpětně vám všechno vyčte. Vezměte si ponaučení a projděte si smutkem, ale nesmutněte dlouho. Jiní lidé vás mají opravdu hodně rádi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše karta týdne: Viselec

Začnete nabývat dojmu, jako by si vás nikdo nevážil, jako byste se nikam neposouvali. Trávení času v minulosti bude na denním pořádku, ovšem takto se opravdu nikam nepohnete. Uvědomění, že jste udělali to nejlepší, co jste v danou chvíli mohli, vám pomůže projít skutečným osobním rozvojem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše karta týdne: Rytíř Mečů

Štěstí stojí na vaší straně, zvraty budou příjemného charakteru. Odhalíte, že toho dokážete mnohem více než ostatní lidé, a využijete této skutečnosti, abyste se plně zaměřili na to, čeho chcete dosáhnout. V minulých týdnech jste chtěli svou snahu vzdát, ale nyní se vrátíte, v plné síle.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše karta týdne: Král Pohárů

Strachem si nevysloužíte respekt ostatních. Nyní dostanete šanci si vyzkoušet, jaké to je vést větší množství lidí. Pokud jim ale budete vyhrožovat, co se stane, když vás neposlechnou, stěží najdete jediného člověka, který by konal vaši vůli. Buďte více pozitivní a lidé vás budou rádi následovat.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše karta týdne: Dva Disky

Dva Disky symbolizují změny, které jsou zapotřebí. Již delší dobu si dost protiřečíte, což nyní končí. Přestanete ostatním věnovat mnohem více času než sami sobě. Ten čas, kterého vám náhle zbylo dostatek, využijete k něčemu smysluplnému, co změní váš život nadobro.

Zdroj článku:
  • Autorský text