Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pondělí 3. června 2024  |  Svátek má Tamara
Bez reklam

Celý týden s deštníkem. Během následujících dnů naměříme kolem 20 stupňů

Celý tento týden v Libereckém kraji musíme počítat s deštěm a teplotami, které se budou pohybovat kolem 20 stupňů Celsia. Výrazné zlepšení počasí je zatím v nedohlednu.

Ještě dnes bude na severu Čech převážně jasno. Odpoledne se ale při zvýšené oblačnosti mohou objevit dešťové přeháňky nebo bouřky. Srážky budou intenzivnější především na horách. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 21 až 24 stupňů Celsia.

V úterý očekávejme především oblačnou oblohu a dešťové přeháňky prakticky po celý den. Opět se mohou přidat i bouřky. Nejvyšší denní teploty se tentokrát mají dostat až ke hranici 24 stupňů Celsia.  

Ve středu meteorologové slibují zataženou oblohu, opět déšť nebo přeháňky a nejvyšší denní teploty od 16 do 20 stupňů Celsia. Během dne už ale budou dešťové přeháňky slábnout a bude ubývat i oblačnosti.  

Druhá polovina pracovního týdne bude vypadat hodně podobně. Meteorologové slibují oblačnou nebo zataženou oblohu, dešťové přeháňky a teploty v rozmezí od 18 do 24 stupňů Celsia.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky stupeň Celsia, deštník, Česko, bouřka, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celý týden s deštníkem. Během následujících dnů naměříme kolem 20 stupňů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.