Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 3. června 2024

Svátek slaví Tamara, zítra Dalibor

Agáta Hanychová pustila lidi do zákulisí soudu: Pakt proti mně!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Agáta Hanychová pustila lidi do zákulisí soudu: Pakt proti mně!

Andrea Malá

20. května 2024 11:55

Agáta Hanychová Video

Agáta Hanychová na uplynulý týden jen tak nezapomene. Padly totiž verdikty v obou sporech ohledně péče o její dcery, které vedla s jejich tatínky. Právě o nich se rozhodla něco prozradit ve svém podcastu. Co jim tak nějak vyčetla? 

Oba spory dopadly skoro jako přes kopírák. Soukup se domohl střídavé péče s tím, že bude platit 25 tisíc korun měsíčně - část přímo Hanychové, zbytek má odkládat na účet dcery. Soud také nařídil trojnásobné mamince, aby stáhla všechny fotky holčičky ze sociálních sítí. Do zahraničí smí Agáta s dcerou maximálně na 15 dní, přičemž se musí vyhnout rizikovým zemím. 

Velmi podobným verdiktem skončil i spor s Jakubem Prachařem. Soud dospěl k závěru, že Hanychová je povinna odstranit veškeré obrazové, zvukové a zvukově obrazové záznamy s dcerou Miou ze sociálních sítí do 30 dnů. Prachař musí platit 25 tisíc korun měsíčně, přičemž 10 tisíc přímo bývalé ženě a 15 tisíc korun na účet jejich společného potomka.

Dcera herečky Veroniky Žilkové v podcastu prohlásila, že bývalí partneři proti ní spojili síly. "Oni se semknuli ještě proti mně," nechala se slyšet s tím, že se to dozvěděla u soudu.

"Advokátka Jaromíra přiznala, že si jejich advokáti mezi sebou udělali pakt," dodala Hanychová, která původně konstatovala, že s výsledky obou sporů je s ohledem na okolnosti spokojená.

Nejnovější zprávy