Ilustrační foto

Novinka od Giant: Trance X Advanced E+ Elite

Společnost Giant, jeden z předních výrobců elektrokol, nedávno oznámila uvedení svého nejnovějšího modelu elektrokola - Trance X Advanced E+ Elite. Tento model je navržen tak, aby poskytoval vynikající výkon a delší dojezd, což ocení jak rekreační cyklisté, tak i náročnější uživatelé.

Inovativní technologie baterií

Jednou z klíčových vlastností nového elektrokola je jeho pokročilá technologie baterií. Giant využívá nové generace lithium-iontových baterií, které nabízejí vyšší kapacitu a delší životnost. Díky těmto bateriím může Trance X Advanced E+ Elite dosáhnout dojezdu až 150 km na jedno nabití.

Výkonný motor SyncDrive Pro

Kromě vylepšené baterie je model vybaven také výkonným motorem SyncDrive Pro, který nabízí plynulou a přirozenou asistenci při šlapání. Motor je schopen generovat až 80 Nm točivého momentu, což umožňuje snadné zdolávání i těch nejnáročnějších terénů.

Pokročilé odpružení Maestro

Giant nezapomněl ani na pohodlí a ovladatelnost. Trance X Advanced E+ Elite je vybaveno pokročilým odpružením Maestro, které poskytuje vynikající trakci a kontrolu nad kolem. To znamená, že jízda na tomto elektrokole bude nejen efektivní, ale také pohodlná.

Uživatelsky přívětivé ovládání

Pro usnadnění používání je kolo vybaveno intuitivním ovládacím panelem RideControl Go. Tento panel umožňuje snadné nastavení úrovně asistence a monitorování stavu baterie. Navíc je kompatibilní s mobilní aplikací Giant E-bike App, která poskytuje další možnosti personalizace a sledování výkonu.

Autor: Daniel Česák dne

Ohodnoť počtem hvězdiček

Hodnocení: