Jaromír Jágr a pokračování v hokeji? Přítelkyně Dominika neudržela jazyk za zuby!

Jaromír Jágr na premiéře filmu o Gabriele Soukalové. 5

Autor: Pavel Krejčí

20. května 2024 15:54

V Česku se momentálně hraje mistrovství světa v hokeji, opakovaně už byl v hledišti spatřen legendární útočník Jaromír Jágr. Ten se sám ještě chystá po letních prázdninách na led. Jak je s tím srozuměna jeho partnerka? 

"Máme takový plán natočit mou poslední sezonu," prozradil sám slavný útočník v dubnovém vydání pořadu ShowTime stanice CNN Prima News. Jak uvedl, film s ním natáčí Petr Větrovský. "S Petrem jsme začali natáčet před čtyřmi roky, takže se mu to trochu prodražilo," poznamenal.

"Chtěl bych se pokusit připravit fyzicky co možná nejlépe. Já pořád říkám, že se připravím, pak se nikdy nepřipravím. Ale opravdu profesionálně bych se chtěl připravit na poslední sezonu," dodal kladenský odchovanec. 

Čtěte také

Své si k pokračování kariéry může říct i Jágrova partnerka Dominika Branišová, která potvrdila, že její přítel bude ještě hrát. "Teď se chystá na úplně poslední sezonu," sdělila deníku Blesk.

Lidé si říkají, že pak by se Jágr mohl konečně usadit. "Nevím. Na to jsou vždycky potřeba dva, na svatbu i na dítě," dodala Branišová. 

Témata: Jaromír Jágr