Otočte při focení iPhone vzhůru nohama a získejte novou perspektivu

iPhone focení tip vzhůru nohama

Změňte vzhled svých fotografií tím, že doslova změníte perspektivu fotoaparátu! Nabízíme jednoduchý a efektivní trik, jak fotit iPhonem krásné fotky.

Na většině telefonů, včetně iPhonu, jsou čočky fotoaparátu umístěny v pravém horním rohu, což znamená, že i když snížíte celkovou výšku telefonu, není zcela v nejnižším bodě. Otočením telefonu vzhůru nohama přesunete fotoaparát do jeho nejnižšího možného umístění, což může vytvořit opravdu dramatické fotografie produktů nebo získat zcela jedinečnou perspektivu!

Jak fotit iPhonem fotky s jedinečnou perspektivou

Tímto způsobem docílíte toho, že veškeré objekty budou vypadat na fotce větší a celková perspektiva ještě více vynikne. Třešničkou na dortu pak je, že sám iPhone s takovým trikem počítá a pokud pořídíte fotku vzhůru nohama, ona se pak v knihovně fotek sama otočí zpátky. Nemusíte tak fotku přetáčet a upravovat.

Ve spojení se zapnutou mřížkou a pravidlem třetin, které jsme ukazovali v předchozím článku a hlídáním vodorovného horizontu, budete tvořit o mnoho lepí fotky než doteď! Vyzkoušejte a pochlubte se s výsledky.

A pokud chcete znát ještě více triků a mít ty nejlepší výsledky s focením iPhonem, přijďte na náš kurz. Uvidíte, že nemusíte tahat zrcadlovku a můžete jí nechat doma. Kurz focení iPhonem vám dá vše, co potřebujete.