sildenafil acción terapéutica © utica €127.90

Hard Rock Cafe Praha uvádí Underground Garage Party Dance s kytaristou Bruce Springsteena Little Stevem!

Pražské Hard Rock Cafe a Underground Garage pořádají v pondělí 27. května exkluzivní DJ session s hudebníkem Little Stevenem. Jedinečná show začne v 18 hodin a vstup na ni je zdarma. Party se koná den před očekáváným koncertem Bruce Springsteena v Praze, kde Little Steven se svou kapelou E Street Band hostuje.

Během turné se Little Steven vlastním jménem Stevie Van Zandt zastaví v pražském Hard Rock Cafe, kde bude v rámci Underground Garage Dance Party pouštět své oblíbené skladby a vyprávět o nich. Little Steven’s Underground Garage je mezinárodně vysílaná rozhlasová show.

„Jsme nadšeni, že můžeme pokračovat v naší více než dvacetileté spolupráci mezi Hard Rockem a Little Stevenem. V průběhu let jsme spojili své síly při pořádání mnoha živých akcí v našich kavárnách, kasinech a hotelech. Jsme nadšeni, že můžeme představit Underground Garage Dance Party v naší pražské kavárně!“ uvedla Elena Alvarez, senior viceprezidentka pro marketing a partnerství značek Seminole Gaming a Hard Rock International.

Stevie Van Zandt navíc nedávno založil společnost Little Steven’s Underground Apothecary a Wicked Cool Wellness a vytvořil řadu káv, čajů, sójových svíček a dalších produktů. Little Steven’s Underground Apothecary klade důraz na odpovědné zemědělství a výrobu z nejlepších ingrediencí z celého světa. Ve společnosti Hard Rock Cafe jsou hrdí na to, že mohou tyto produkty prodávat ve svých Rock Shopech po celém světě. K zakoupení v obchodě a online na shop.hardrock.com.

David Roth, spoluzakladatel Little Steven’s Underground Apothecary, bude v hale před vystoupením Little Steven’s party pořádat ochutnávku těchto čajů a kávy.

Kategorie Buďte MAXI IN

Mohlo by se Vám líbit