Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Společnost iBusiness Thein, spadající do investiční skupiny Thein Tomáše Budníka, po úspěšné transformaci v loňském roce reportuje zajímavé výsledky. Její tržby dosáhly za první kvartál 2024 ve službách i prodaném zboží 100 milionů Kč, na druhé čtvrtletí plánuje dvojnásobek. Soustředí se zejména na finanční segment a energetiku, operátory a v souvislosti s partnerstvím s Applem v rámci projektu Mac@Dev i vývojářské firmy.

V rámci transformace společnost před koncem roku vybudovala silný tým expertů – především systémových inženýrů, kteří se specializují na poradenství a implementace v oblasti zavádění Maců do enterprise. Díky kompetencím členů týmu a nezbytným certifikacím nejen u Apple, ale i dalších vendorů jako Jamf, Cisco, Microsoft nebo Google, je schopna nabídnout integrační služby v širokém segmentu B2B zákazníků – od menších přes středně velké až po největší zákazníky. Pro hladký přechod na Mac pak iBusiness Thein nabízí plnou technickou podporu ve formě vzdálené správy zařízení s pokročilou mírou zabezpečení a kontrolou bezpečnostních aktualizací prostřednictvím různých typů MDM.

“Náš tým disponuje unikátním know how kombinujícím znalost Apple infrastruktury s kybernetickou bezpečností. Zatímco Apple konzultantů nebo certifikovaných Apple Professional Services expertů už na českém trhu několik působí, bezpečnosti se v souvislosti s Macy v takovém rozsahu, jako my, nevěnoval dosud nikdo,“ popisuje Jana Studničková, CEO společnosti iBusiness Thein, a doplňuje: „Kromě analýzy přístupu, návrhu řešení a samotné implementace zařízení Apple ve firmě tak můžeme nabídnout i komplexní dohled nad Macy či iPady v režimu 24/7.”

Zatímco u velkých zákazníků se jedná o dlouhodobý proces a téměř vždy to znamená i absolvování výběrového řízení, jak na služby, tak hardware, primárně pro menší zákazníky spustil iBusiness začátkem května klientský portál. Registrovaní klienti tedy nyní mohou poptávat služby i zboží přímo. Nicméně zajímavý může být i pro velké zákazníky, protože umožňuje obsluhovat například zaměstnanecké programy, menší rychlé nákupy apod., ale i program Mac as choice, kdy si zaměstnanci mohou objednávat Mac místo Windows počítače.

.