Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 3. června 2024

Svátek slaví Tamara, zítra Dalibor

Na co si to hrají? Harry a Meghan to přehnali!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Na co si to hrají? Harry a Meghan to přehnali!

Lenka Kučerová

20. května 2024 21:31

princ Harry a Meghan Markle Video

Před pár dny se princ Harry a jeho manželka Meghan Markle objevili v Nigérii. Jejich návštěva vypadala, jako by byli oba stále součástí královské rodiny, což pořádně rozzlobilo prince Williama a Karla III.

Program prince Harryho byl pořádně náročný. Z Velké Británie si to namířil do Nigérie, kam dorazila i jeho manželka Meghan Markle.

Návštěva ale pořádně rozzlobila prince Williama a Karla III. Podle nich to totiž vypadalo, jako by Harry a Meghan byli stále pracujícími členy královské rodiny a podle toho se k nim v Nigérii i chovali.

"Karel III. a William začali po jejich návštěvě pořádně přemýšlet. Musí vymyslet, jak celou situaci vyřešit. Když se podíváte, co dělali Harry a Meghan v Nigérii, tak je jasně vidět, čeho se královská rodina bojí. Bylo tam vše, co očekáváte od oficiální návštěvy – přijetí, návštěvy škol, charit, zraněných vojáků a znevýhodněných lidí," uvedl expert na královskou rodinu Jennie Bond pro Mirror .

"Jejich proslovy a celkové chování mělo navodit dojem, že jsou stále placenými členy královské rodiny. Williamovi a Karlovi III. se to však ani trochu nelíbí. Mají pocit, že jim Meghan a Harry dávají najevo, že nepotřebují jejich povolení k tomu, aby pracovali stejně jako členové královské rodiny. Chtějí to dělat podle sebe, kdykoli a kdekoli," dodal.

Nejnovější zprávy