Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ME v malém fotbale mužů 2024 Bosna a Hercegovina

Boloňa vedla 3:0, ale pak Juventus vstal z mrtvých

Bitva o třetí místo v italské Serii A byla jako na houpačce. Fotbalisté Boloni vedli nad Juventusem 0:3, ale nakonec zápas skončil remízou 3:3. Turínský klub se prosadil třikrát až v závěru zápasu, navíc během pouhých devíti minut. Kolo před koncem soutěže tak Boloňa uhájila třetí příčku o skóre před Juventusem.

Kenan Yildiz z Juventusu se raduje po vyrovnání v zápase s Boloní
zdroj: Reuters autor: Alberto Lingria

Domácí začali zostra. Ve druhé minutě se prosadil Riccardo Calafiori a nedlouho po něm rozjásal boloňské fanoušky Santago Castro. Po přestávce inkasoval Juventus potřetí, chybu v rozehrávce potrestal opět Calafiori.

Stíhací jízdu zahájil v 76. minutě osmou brankou v sezoně Federico Chiesa, následoval přesný přímý kop Arkadiusze Milika a rána Kenana Yildize. Juventus v lize remizoval v šestém zápase v řadě.

Záchranu dnes oslavili fotbalisté Verony. Na hřišti poslední Salernitany vyhráli 2:1, druhým ligovým gólem sezony k tomu pomohl slovenský záložník Tomáš Suslov. Z posledních pěti kol Hellas uspěl s plným bodovým ziskem potřetí.

Italská fotbalová liga – 37. kolo:

Salernitana – Hellas Verona 1:2 (90. Maggiore – 22. Suslov, 45.+3 Folorunsho), Boloňa – Juventus Turín 3:3 (2. a 53. Calafiori, 11. Castro – 76. Chiesa, 83. Milik, 84. Yildiz).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články