Dnes v Ulici: Kariéra Evy neblaze zasahuje do životů ostatních lidí a Magda neví, jak si poradit s podvedenou Soňou

Dnes v Ulici: Kariéra Evy neblaze zasahuje do životů ostatních lidí a Magda neví, jak si poradit s podvedenou Soňou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nedávný Magdin úlet s Prokopem už má své následky, ačkoliv oba tvrdili, že tomu tak nebude. Magda se cítí provinile, i když Otík tohle bagatelizuje. Na lehkou váhu bere důsledky své kariéry také Eva a Milošovi se to přestává líbit.

Magda neví, jak se před Soňou chovat

Vzít Soňu na školu byla ta největší chyba v Magdině životě. Poté, co se rozhodl zůstat i Prokop, částečně kvůli Soně, je z toho typický milostný trojúhelník. Přesně tohle Otík předpokládal. S Magdou i Prokopem si užil dost. Soňu nesnáší, a tak tyhle věci vůbec nechce řešit. Když však Magda znovu přijde do kabinetu a je vedle Soni rozhozená, má pocit, že se s Prokopem znovu vyspala. Udeří na ni, ale ta tuhle informaci zapře. Vždyť přece ví, že to byl úlet. Neví však, jak se k tomu Prokop staví. Magda se chová typicky žensky. Myslí si, že k ní Prokop pořád něco cítí. Musí to tak být, když s ní skončil v posteli, no ne? Jenže Prokop je zase typický chlap. City v tom absolutně neměl. Maximálně svoje pudy, které mu Irena doporučila krotit. Kdyby Magda věděla, jak o tomto incidentu mluvil s Otíkem, určitě by se v tom přestala pitvat rychleji a jen by se tloukla do hlavy, že něco takového dopustila. Teď neví, jakou pózu zaujmout před Soňou, která se najednou chce kamarádit.

Lucka se dostala do finanční tísně

Lucka je velmi atraktivní žena a vypadá to, že i chytrá holka. Diváci však nemohou pochopit, proč se sebou nechává manipulovat. Evě už dávno měla říct, že se prodejem jejích doplňků zabývat nehodlá. Možná není dost rázná. Nedupne si. U Evy je to totiž velmi těžké. Jede si svou a nehodlá ustupovat v ničem ani svému manželovi, natož pak nějaké mladé holce z krámku. Pořád to bere tak, že jí vlastně pomáhá. Kvůli nákupu produktů za padesát tisíc korun si Lucka musela půjčit od rodičů. Ale co čert nechtěl, její prodeje teď začaly stagnovat. Z vidiny výdělku není nic a její rodiče musí složit zálohu na nový kotel. Franta to nevidí tak černě, ale má na Evu vztek. Jak mohla Lucku do něčeho takového namočit?

Evino chování se Milošovi krajně nelíbí

Evino chování je za hranou a myslí si to hlavně Miloš, který v poslední době svou ženu vůbec nepoznává. Dalo by se pochopit, že Eva zatoužila osobnostně vyrůst. Věnovat se něčemu, co jí dává smysl. Vždyť spoustu let strávila za barem. Její stagnující péče o domácnost a rodinu je už přes čáru. A nejen to. Miloš určitě není toho názoru, že pro správnou reprezentaci Eva potřebuje náramek ze zlata za čtyři tisíce. Ale nad tím by také ještě přivřel oči. Když však slyší o Lucce, kterou namočila do finančních problémů, a když se k tomu přidává ještě jedna paní, které se z doplňků udělalo zle, je až zhnusený.

Zdroj článku:
  • Autorský text