Anytime carsharing přiváží do Prahy sdílené skútry

0

Anytime carsharing aktuálně rozšiřuje své působení a vedle sdílených automobilů přichází s nabídkou sdílených skútrů. Postupně v Praze nasazuje 60 motorových skútrů Yuki Via a Yuki Matrix, zároveň zařazuje do flotily exkluzivní Toyotu BZ.

„Se sdílenými automobily jsme již realizovali již téměř 2,5 milionu pronájmů a lze tedy jistě říci, že dáváme městu a jeho dopravě přidanou hodnotu. Proto jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku o pronájmy sdílených skútrů,“ říká Milan Beutl, ředitel Anytime carsharing a dodává: „Naši uživatelé si pochvalují zejména že nemusí pořizovat drahý dopravní prostředek a starat se o jeho neméně náročný provoz. Nemusí platit za nákup pohonných hmot, povinné ručení, servis či výměnu pneumatik, to nyní platí dvojnásob, i pro skútry.“

Co se týče konkrétních modelů, jedná se o Yuki 125i Via a Yuki 125i Matrix. Skútry jsou vybaveny vzduchem chlazenými čtyřtaktními motory o objemu 125 ccm. Model Via má 14ti palcová kola, LCD displej, full led světlomety a USB port pro nabíjení mobilních telefonů. Model Matrix pak 13ti palcová kola  a USB port pro nabíjení mobilních telefonů. Oba modely disponují zadním nosičem zavazadel. Via má pro bezpečnu jízdu v úložném boxu v zadní části motorky umístěné dvě helmy, Matrix pak jednu pod sedačkou skútru.

K pronájmu skútru pak stačí, stejně jako u automobilu jednoduchá a intuitivní aplikace v mobilu, přes kterou funguje vše včetně prvního přihlášení a registrace. Pro odemčení a nastartování stačí pouze tato aplikace. Jakmile v aplikaci zahájíte pronájem, zapne se zapalování a v tu chvíli lze použít startér a motor tím naskočí. Oba modely jsou ve sdílené variantě Anytime skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý a stylový skútr pro každodenní použití a nechtějí utrácet za jeho pořízení a drahé udržování. Po registraci zákazníci v aplikaci vidí dostupné skútry, mohou si je rezervovat, odemknout a zamknout bez klíče.

Co se týče ceny, nabízí minutové tarify od 4,99 Kč/min i tarif na hodinu. K dispozici jsou skútry řidičům s oprávněním k řízení skútrů od 16 let. Díky nabídce pro nové uživatele, lze s Anytime ušetřit.  Na první týden nabízí Anytime 50% slevu, která platí pro auta i skútry.

Nově zařadil Anytime do své flotily také prémiové elegantní SUV – elektrickou Toyotu bZ4X. Tento vůz nabízí kombinaci robustního vzhledu a dynamického designu s pokročilým elektrickým pohonem. Je navržena tak, aby poskytovala pohodlí a bezpečnost, a to díky inteligentním bezpečnostním systémům a praktickým prvkům v kabině.

Anytime carsharing vedle nové nabídky sdílených skútrů je přední hráč na poli služeb sdílených automobilů a aktuálně disponuje hybridními vozy Toyota Yaris,  C-HR, Corolla Hatchback a Combi a nově také exkluzivní Toyotou BZ. Vše s automatickou převodovkou a parkovací kamerou pro bezpečné a pohodlné parkování. Více informací o službě Anytime naleznete na www.anytimecar.cz.

Předchozí článekUmělá inteligence může pomoci i k lepším fitness výkonům
Další článekČeské finále prestižní barmanské soutěže Diageo Reserve World Class zná svého vítěze. Pro rok 2024 se jím stal František Dandáš.
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.