Andělská poselství na úterý: Vodnáři, více se angažujte v rodinných záležitostech, Štíři, spolupracujte s lidmi, kteří se od vás odlišují

Andělská poselství na úterý: Vodnáři, více se angažujte v rodinných záležitostech, Štíři, spolupracujte s lidmi, kteří se od vás odlišují
Rodina tu pro nás byla vždy, když jsme ji potřebovali. A přesto nás někdy dokáže hodně naštvat. Občasným neshodám se nevyhneme nikde, ani v úzkém rodinném kruhu. Běžná reakce je se naštvat a uraženě odejít. Andělé však tvrdí, že to jde i jinak.

Každý z nás, jakkoli trpělivý, si zažil chvíle, kdy začal řádit. Myšlenka, že všichni jsou proti nám, nás zcela ovládne. Říkáme věci, kterých později litujeme, možná do někoho ze vzteku strčíme. Podle andělů bychom měli meditovat či se pokusit jinak ovládnout své negativní myšlenky. Nikdy nevíme, kdy se v této situaci ocitneme my, zcela nepřipraveni. Přečtěte si své andělské poselství na úterý a zjistěte, jak se udržet v klidu dnes.

Beran (21. března – 19. dubna)

Dnešek je ideální čas na zpětné ohlédnutí za vašimi cíli, které jste si zadali na začátku tohoto roku nebo na konci předešlého. Ubírají se všechny správným směrem? Pokud ne, přišel čas plány trochu pozměnit nebo se přimět na nich konečně začít pořádně pracovat, v závislosti na tom, kde je problém.

Andělská rada: Nemusíte pracovat tvrdě, abyste měli více peněz, zlepšili vztahy nebo odjeli na vysněnou dovolenou. Stačí pracovat chytře, hledat skulinky v plánech a zacelovat je.

Býk (20. dubna – 20. května)

S lidmi, kteří pouze vysávají vaší energii, se nemusíte loučit sami. Stačí je přestat krmit tím, co od vás berou, a oni odejdou sami, jakmile si uvědomí, že se o ně již nehodláte starat. Odloučení bude chvilku bolet, ale po čase si uvědomíte, že jejich odchod pro vás byl velkým přínosem.

Andělská rada: Rozeznejte lidi, kteří vás vysávají, a lidi, kteří vám dávají, co mohou, ale nemají toho hodně. Lidské pijavice dávat nechtějí, chudší lidé dávat nemohou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nové možnosti jsou vám otevřeny každý den. Máte-li pocit, že dnes máte jen a pouze smůlu, všimněte si drobných příležitostí, které vás mohou vyvést z této spirály problémů. Za žádnou cenu nedovolte, aby vám vaše mysl vnukla myšlenku, že nic nedokážete – protože toho dokážete mnoho.

Andělská rada: Před vámi stojí jen jediná překážka, a sice nedostatek odvahy. Dívejte se na svět dětskýma očima, řekněte si, že nic není nemožné, a že co nevyšlo, na to se musí trochu jinak.

Rak (22. června – 22. července)

Není potřeba dosáhnout dokonalosti, abyste byli úspěšní a spokojení v životě. Bohatě stačí naučit se mít rádi to, co máte, a nechtít víc. Touha nevede k ničemu jinému než ke zklamání. Jdete-li za úspěchem a bude vám víceméně jedno, jestli ho dosáhnete, tím úctyhodnější výkon podáte.

Andělská rada: Berte povinnosti jako hru, která vás bude bavit a naplňovat. Tak nejenže vytrváte ve svém úsilí, ale také všechny činnosti budete dělat svědomitěji, budete chtít odvést dobrou práci.

Všechny povinnosti berte jako hru, uvidíte, že vytrváte ve svém úsilí a ještě své činnosti budete dělat svědomitěji
Všechny povinnosti berte jako hru, uvidíte, že vytrváte ve svém úsilí a ještě své činnosti budete dělat svědomitěji | Zdroj: Jeanette.Dietl / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Příčina vašeho neúspěchu je nedostatek snahy, nebo naopak její nadbytek. Příliš mnoho ambicí vás staví mimo realitu, chcete dosáhnout zbytečně velkých cílů během poměrně krátkého času. Nebo naopak čekáte na příležitost, která vám již několikrát unikla, aniž byste si toho všimli.

Andělská rada: V závislosti na síle vaší snahy trochu poupravte své plány a trochu zainvestujte do toho, čemu věříte, že vyjde. S investicemi, jakkoli malými, máte větší šanci na úspěch než kdybyste neinvestovali ani korunu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nemusíte cestovat daleko, abyste si rozšířili obzory a získali nové příležitosti ke kariérnímu nebo osobnímu růstu. Chcete-li se dozvědět více o vaší oblíbené kultuře, můžete si koupit knihy, které napsali místní autoři, nebo se podívat na cizojazyčný film s titulky. To vám dodá potřebné informace bez nutnosti vycestování.

Andělská rada: Proč utrácet zbytečné množství peněz, když to, co potřebujete, můžete získat levněji? Až se rozhodnete vycestovat do oblíbené destinace, budete mnohem více poučeni o tamních zákonech a zvyklostech.

Váhy (23. září – 23. října)

Zamyslete se více nad tím, jak se skutečně cítíte. Většinou obětujete svou pohodu, abyste udělali radost všem kolem sebe, a ve výsledku nemáte náladu vůbec na nic. Trochu asertivity není na škodu, když něco dělat nechcete, protože to odporuje vašim zásadám, řekněte prostě ne.

Andělská rada: Bezmyšlenkovitě plnit přání lidí, kteří zneužívají vaší dobroty, není plnění dobrých skutků. Dobré skutky se plní, abyste měli radost z pomoci ostatních, ne proto, abyste se psychicky zcela vyčerpali.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Spolupráce s naprosto odlišným člověkem vám poskytne nezapomenutelné zážitky a zlepší váš pracovní výkon. Už jen proto, že každý jste dobří v něčem jiném a vzájemně se můžete doplňovat, pokud se naučíte rozvrhnout si práci tak, abyste ji společnými silami měli dříve hotovou.

Andělská rada: Stejně jako každý člověk má talent na něco jiného, tak stejně má i určité antitalenty, tedy něco, co se nedokáže naučit nehledě na jeho snahu. Využijte těch svých, abyste našli někoho, kdo vás bude skvěle doplňovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Začněte plnit svůj cíl, který je nejvíce dosažitelný ze všech. Pokud si myslíte, že na dělání něčeho navíc nemáte čas, zkuste vstát dříve, i kdyby to bylo pouze o půl hodiny či dokonce o deset minut. Deset minut věnování se vlastnímu projektu denně šest dní v týdnu vám dá hodinu času – a to už se dá ledacos stihnout.

Andělská rada: Malé změny, které provedete, se postupně sčítají, a vy záhy uvidíte svůj výsledek. Není to tak špatné, že? Využijte tuto skutečnost jako motivaci k dalšímu viditelnému pokroku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Někdy jste vlk samotář, jindy až příliš společenští. Nemůžete změnit svou podstatu ani nálady z hodiny na hodinu, proto se netrestejte, když jste někomu slíbili výlet, kde bude stovka dalších lidí, a nyní se vám nikam nechce. Omluvte se a přenechte onen výlet na jindy, aby byl dokonalý.

Andělská rada: Představte si všechny detaily, které vás mohly na společném výletu potkat. Nyní pochytněte všechny nedokonalosti a vymyslete plán, který je odstraní, abyste zařídili nezapomenutelný společně strávený čas.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Záležitosti týkající se domova a rodiny většinou neřešíte vy, ale rozhodnutí necháváte na jiných lidech a jdete se někam pobavit. Jednou za čas ale všechny pozvěte k sobě domů a navrhněte, že byste mohli vymyslet společný program. Ti lidé se o vás starají a tímto jim projevíte svůj vděk.

Andělská rada: Vyzvěte k usmíření všechny, s nimiž jste se v poslední době nepohodli kvůli odlišným názorům či vašemu odlišnému životnímu stylu. Vysvětlete všem, že máte právo žít si život, jaký chcete, ale v klidu.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete-li se na všechny kolem sebe usmívat a kývat na pozdrav, je mnohem pravděpodobnější, že lidé vám začnou naslouchat a vnímat vaše názory – a dokonce o nich popřemýšlet. A víte, jak je můžete donutit přehodnotit, zda nemáte pravdu? Napsáním povídky či básničky. Směle do toho, nápadů máte více než dost.

Andělská rada: Promluvte si s někým, kdo sdílí váš zájem o amatérské umění, a poptejte se ho, co si o vaší tvorbě myslí. Naslouchejte mu a poučte se ze svých vlastních chyb, odstraňte je.

Zdroj článku:
  • Autorský text