AZ-kvíz: Touha zdolat slavný trojúhelník nemizí ani po letech. Zahrajte si s námi

AZ-kvíz: Touha zdolat slavný trojúhelník nemizí ani po letech. Zahrajte si s námi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kvízů vycházejících z oblíbené televizní soutěže AZ-kvíz není nikdy dost, proto jsme si pro vás připravili další. Předveďte nám, jak se dokážete popasovat s našimi náročnými otázkami, a užijte si trochu zasloužené zábavy.

Pobavte se s námi u soutěže, která už běží na českých televizních obrazovkách poměrně dlouho, ale přesto nestárne a neztrácí zájem diváků ani přímých účastníků. Řeč je o oblíbeném AZ-kvízu, jehož první epizoda byla odvysílána v brněnském studiu České televize už roku 1997. Prakticky od té doby až dodnes pořadem provázejí stále ti samí moderátoři, oblíbení Aleš Zbožil a Eva Brettschneiderová-Machourková. Ani oni však neznají záludné soutěžní otázky předem.

K tomu, aby soutěžící uspěl u hracího stolku a spojil tři strany legendárního trojúhelníku, nestačí jen všeobecné a rozsáhlé znalosti, ale je zapotřebí mít i postřeh a strategii, aby se nestalo, že vám protihráč zhatí plány včasným uloupením jediného políčka. Že jste se sami AZ-kvízu ještě nezúčastnili, chtěli byste, ale máte trému a strach z případné ostudy? Potrénujte na našem zábavném kvízu a kdoví, třeba vám dodá odvahu k přihlášení se do soutěže.

Doufáme, že se vám při řešení jednotlivých otázek vedlo dobře a že jste si tím zvedli zdravé sebevědomí. Pokud máte pocit, že je třeba leccos dopilovat, můžete si zahrát další naše kvízy.

Zdroj článku: