Můj kousek štěstí

Zanedbává Ivana Gottová kvůli chlapovi Bertramku ?

Velké plány.

Rozčílila fanoušky zesnulého manžela. Podle některých z nich kašle na odkaz Mistra. Má ale možná polehčující okolnost, je prý zamilovaná. Může jí nová láska naopak ještě „přitížit“?

Vila Karla Gotta (†80) na pražské Bertramce, kde zpěvák prožil pětačtyřicet let života, se veřejnosti na podzim otevírat nebude, ačkoli to původně Ivana Gottová (48) slíbila. Podle vdovy po Mistrovi práce nejdou tak, jak si představovala.

„Potrvá to déle, než jsme všichni plánovali,“ potvrdila. Objevily se však spekulace, že je v tom spíš něco jiného.

Milenec, nebo kamarád?

Už nějakou dobu se povídá, že Gottová tráví hodně času v zahraničí. Má si tam budovat nový domov. A společnost jí má dělat muž, se kterým se stýká od smrti manžela. Jméno majitele sítě casin Leona Tsoukernika (50) se v souvislosti s Gottovou začalo výrazněji objevovat v době, kdy vdova potřebovala po odchodu manžela klid.

Podnikatel jí nabídl azyl v jednom ze svých honosných domů. Faktem je, že ani jeden z nich nikdy nepotvrdil, že by mezi nimi bylo něco víc než přátelství. Divil by se ale někdo, že Gottová nového partnera tají?

Hodně Mistrových fanoušků by to mohlo brát jako zradu a svým způsobem i pošpinění odkazu legendy. Ať je to jakkoli, právě Tsoukernik by mohl být mužem, vedle kterého našla klid.

A může to být také on, kdo jí dodnes dělá společnost. Nejčastěji se spekuluje, že Gottová zamíří do USA, kde si vybuduje nový domov. V Americe totiž v minulosti žila a není tajemstvím, že tu tehdy randila s legendární hollywoodskou superstar Michaelem Douglasem (79).

Směr USA?

Každopádně podle některých lidí je určitě možné, že právě vzdálenost, která ji od České republiky dělí, je hlavním důvodem, proč nejsou práce na Bertramce dokončené. Na úpravu vily, kde má vzniknout muzeum Karla Gotta, jí možná nezbývají síly ani čas. Ovšem někteří lidé argumentují tím, že je přece nesmysl, aby se přesouvala za velkou louži, když nedávno koupila luxusní moderní vilu na pražském Smíchově.

Mohla by odjet navždy?

Nevypadá to však, že by měla v plánu se tam stěhovat. Už proto, že dům je částečně prosklený a okolí má do klidu daleko.

Přitom klid je právě to, po čem Gottová touží. V neposlední řadě je nemovitost napsána na společnost Karel Gott Agency s.r.o., spíš to tedy vypadá, že zde bude sídlo firmy než domov. Příznivci zpěváka každopádně věří, že to Gottová v Česku „nezabalí“ natrvalo a alespoň dokončí věci, které naslibovala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden