Jiří Krampol čeká a čeká: Proč stále neopustil nemocnici?

Jiří Krampol, herec a moderátor 3

Autor: Pavel Krejčí

21. května 2024 10:58

Jiřímu Krampolovi nebyla v posledních dnech věnována patřičná pozornost. Lékaři o něj ale nadále pečovali, takže nyní přichází alespoň jedna dobrá zpráva týkající se zdraví. Krampol ale zároveň nadále zůstává v nemocnici. 

Krampol je nadále hospitalizovaný v jedné z pražských nemocnic a již dal souhlas s přesunem do domu s pečovatelskou službou. Budoucnost už na konci dubna vyhlížel s optimismem. "Jsem rád, že to není eldéenka, že tam prostě na Praze 1 budu v pečovatelském domě," nechal se slyšet. 

Jenže to teď celé vázne, přestože se lékařům už povedlo jej dostat ven z nejhoršího. "Zápal plic už je dávno vyléčený," prozradil herec a bavič webu ŽivotvČesku.cz.

Čtěte také

"Čekám na ten dům s pečovatelskou službou," vysvětlil slavný pacient, proč zůstává v nemocnici. "Mám podanou žádost už dlouho a nevím, kdy se uvolní místo. Už se ale těším na soukromí," dodal. 

Krampol bude doufat, že se všechny náležitosti podaří vyřídit do jeho 86. narozenin, které se každým dnem blíží. Herec a komik je oslaví 11. července. 

Témata: Jiří Krampol