Můj čas na kafíčko

Překvapivý rozchod Sandry Novákové kvůli hádkám?

Už to prý jednoduše nejde vydržet. Herečka ze seriálu Lež na pláži Sandra Nováková (42) má údajně svého manžela, režiséra Vojtěcha Moravce (37), plné zuby.


Sice je ráda, že ji obsazuje do svých projektů, a ona díky tomu má role „bez námahy“, ale prý se trápí kvůli jeho žárlivé povaze. Největší scény podle našich informací režisér herečce udělal krátce poté, co nafotila odvážné snímky pro pánský časopis.


Sice je na ni na jednu stranu pyšný, ale na druhou mu vadí, kolik má teď ctitelů. Možná se začíná bát, aby mu třeba jednoho dne neutekla za jiným. Během několika posledních natáčení se proslýchalo, že ji nahání i mladší kolegové, aby ji svedli.


Nováková prý odolává, ale pokud bude Moravec stále žárlit, může se stát, že nějakému fešákovi podlehne. Moravec by byl přitom velmi nerad, kdyby o svou krásnou manželku přišel.


A není se co divit, protože je opravdu půvabná a má postavu, kterou by jí mohly závidět i leckteré české modelky. Snad se tak režisér doma zklidní a vše bude zase zalité sluncem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden