Drbárna ze ZOO: Než se seriál na léto rozloučí, přinese ještě v červnu několik dějových zápletek

Drbárna ze ZOO: Než se seriál na léto rozloučí, přinese ještě v červnu několik dějových zápletek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do děje se vrací Hruška senior, Adamovi se udělá kvůli dědovi pár vrásek navíc. Půjde o majetek! Albert už možná překonal těžké rozchodové období, kdy vůbec nechápal, co se to s ním děje. Možná by se vztah s Tamarou mohl změnit v něco vážnějšího.

Jenže Brázda nové dvojici moc šancí nedává a znovu Alberovi předhazuje Kristýnu. Ta se však s Albertem stále odmítá bavit. Když už je okolnostmi donucená, jde jen o neutrální fráze. Ani čas její zklamání nezmírnil a jasně dává Alberovi najevo, že se na jejím přístupu nic nezmění. Navíc je spolu zase vidí Tamara a nabyde mylného dojmu, že se Albert stále o Kristýnu nějak pokouší. On ale spíš hledá způsob, jak za minulostí udělat tlustou čáru a ukončit své trápení.

V ZOO se objeví náhlá střevní epidemie, začne u Richarda Smoly. Ani Anežka neví, z čeho to je. Jenže se brzy projeví i u zvířat a obavy začnou mít i kolegové Smolky, mezi nimi i Filip. Je potřeba důkladný průzkum, kde všude se nebezpečná bakterie vyskytla. Což obnáší i sběr vzorků a jejich odeslání do laboratoře. Nakonec Alena zjistí, jak se Smola nakazil. Jírů se musí omluvit Svobodovi, protože z jídla to není.

Viky má dost velký průšvih, když jí právník sdělí, že existuje podezření, že novou kolekci okopírovala. S právnickými problémy by jí rád pomohl Petr, což na Viky udělá dojem. Méně nadšení už projeví Ester a Filip.

Konečně dojde na Kamila. Je zatčený. Dominika bude přebírat vládu nad rodinnými firmami a napravovat škody, které Kamil napáchal. Mimo jiné i pronájem baru Markovi. Alespoň si to myslí. Pak se do věci začne vkládat Ovčíková. Vypadá to, že rodinný podnik přebere nakonec ona a nikdo s tím nic moc nenadělá. S tím se Dominika odmítá smířit, ale plán, jak to zvrátit, zatím nemá.

Otravná Sid bude zase něco vyšetřovat. Někdo by jí měl říct, co přesně je její náplní práce.

Viky
Viky | Zdroj: FTV Prima

Viky je ráda, že se pracovní problémy rychle a hladce vyřešily. Chce to malou oslavu, Filipa ale čeká noční focení na safari, takže ji musí odložit. Navíc Ester požádá Viky o hlídání Bena a Sofie, a to i přes noc, protože Petr má sraz s kamarádem. Což je pravda, ale když se Petr objeví u dveří Viky, způsobí pod vlivem alkoholu incident, který Viky pěkně zamotá hlavu. O to víc, že se nechtěnými svědky stali i Ben se Sofií. Filip je nejdřív zděšený a naštvaný, ostatně Viky taky, ale nakonec Petrovi jeho přešlap odpustí. Jenže naneštěstí Petr svoje extempore zopakuje, a tentokrát to Filip bez odezvy nenechá.

Ovčíková nevypadá na to, že by byla shovívavější než Kamil, a všechny Markovy pokusy, aby mu bar nechala, ztroskotají. Marek se snaží požádat o pomoc Dominiku, ale ta sama neví, jak situaci s Ovčíkovou zachránit.

Dominika se začne s Ovčíkovou tajně scházet a vyjednávat, ale ta je neústupná. A tak se Dominika tajně vydá za svým otcem do vězení, aby ho přesvědčila, že stojí za to investovat důvěru do ní. Ovčík si to ale ještě musí promyslet, úplně Dominice nevěří. Charlie je také dost skeptický.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text