Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina, přátelé a kolegové se naposledy rozloučili s manažerem Ondřejem Křivkou (†38). Manžel novácké moderátorky Petry Svoboda (41) tragicky zahynul minulou neděli poté, co ho při jízdě na kole srazil automobil, který mu nedal přednost. Zůstal po něm společný syn Eduard a Petřina dcera Ráchel.

S Ondřejem se přišla rozloučit celá řada známých osobností. Až z USA přiletěl jeho kamarád, choreograf Yemi A.D.. „Ondra byl můj přítel a rodina, který tragicky zemřel před týdnem, pouhé dva týdny před svými 39. narozeninami. Byl to výjimečný člověk,“ nechal se na sociální síti slyšet Yemi, který byl úmrtím svého kamaráda naprosto zdrcen.

„Měl dostatek sebereflexe a neustále na sobě pracoval, aby byl lepším manželem, otcem, přítelem a podnikatelským lídrem. Nedokážu slovy vyjádřit, jak zdrcený jsem. Už mi došly slzy pro pláč,“ dodal.

Křivka před lety působil jako marketingový ředitel Novy, odkud se znal s celou řadou jejích hvězd včetně své manželky Petry. Rozloučit se s ním proto přišli také moderátoři Televizních novin Rey Koranteng (49)Lucie Borhyová (46), bývalá rosnička Karla Mráčková (50) nebo zpěvačka Emma Smetana (36) s manželem Jordanem Hajem (35).

Další články

Načítám