Sex na prvním rande a hned 4x! Bizarní příběh válečného veterána Billa (98) a jeho kolouška (52)

Abyste neřekli, že sem dáváme furt jenom sexy kočky a ne žádné progresivní a liberální zamilované příběhy.

Tímhle máme tak na deset let vystaráno.

Říká se, že láska kvete v každém věku a má na ni právo každé pohlaví. Britská média, konkrétně list Daily Mail , zveřejnila nyní neuvěřitelnou love story dvou mužů, mezi kterými je těžko uvěřitelný věkový rozdíl 46 let.

Tím mladším ze zamilované dvojice je dvaapadesátiletý hudebník Evan, který se bezhlavě zakoukal do osmadevadesátiletého válečného veterána Billa.

Evan a Bill se milují.

Dohromady se dali už před sedmi lety díky speciálí internetové seznamku, kde se staří muži seznamují s výrazně mladšími partnery. Nyní spolu žijí v domě v Kalifornii a tvrdí, že mají velmi dobrý sexuální život. Souloží prý minimálně jednou denně.

„Když jsem ho viděl poprvé, byl jsem ohromen jeho mužskou krásou. Prostě jsem to nemohl překonat. Když se ke mně naklonil a políbil mě, byl jsem v sedmém nebi,“ svěřil se energický stařík Bill.

„Prostě jsem cítil, že tohle je muž, kterého jsem vždy chtěl. Stále to tak cítím. Prostě ho zbožňují,“ dodal téměř stoletý muž.

Bill se svou ženou strávil 53 let.

Podobné vzpomínky má také Evan. V jednom z rozhovorů se svěřil, že na prvním rande měli hned čtyřikrát sex.

„Bylo to prostě nádherné. Věděl jsem, že jsem do něj zamilovaný a užíval si ten zážitek. Ten pocit, že se můžu odevzdat a být sám sebou,“ uvedl Bill, který prý zjistil, že je gay, během druhé světové války, kdy se přihlásil k námořnictvu.

Bill si během války našel milence, ale románek netrval dlouho, protože neznámý muž byl poslán zpět do Států. „Už jsem o něm nikdy neslyšel,“ vzpomíná na svou první mužskou lásku Bill.

Po návratu z války chodil Bill na terapie. Během léčby musel prý stát před doktory a slíbit, že je vyléčen ze své homosexuality. Nedlouho poté potkal ženu, s níž byl ženatý 53 let až do její smrti.

Bill se svou ženou strávil 53 let.

Bill se snažil najít si partnera pomocí speciální seznamky, kde staří muži hledají své „koloušky“. Zpočátku byl smutný z toho, že ho mladší muži vyhledávají jen kvůli penězům.

Naštěstí ale válečný veterán potkal nakonec Evana, který tvrdí, že ho už od 4 let zajímají starší muži, ideálně nad 70 let. Údajně trpí takzvaným dědečkovským komplexem.

Fotogalerie

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
21564
12796