Petra Svoboda vyprovodila manžela (†39) na poslední cestu! Dorazily hvězdy Novy

Petra Svoboda 4

Autor: Pavel Krejčí

21. května 2024 15:29

Petra Svoboda se v úterý v Praze rozloučila s tragicky zesnulým manželem Ondřejem Křivkou, který během předminulého víkendu nepřežil tragickou nehodu. Sbohem mu přišli dát i kolegové moderátorky z televize Nova. 

Poslední rozloučení s Křivkou proběhlo v úterý v poledne ve Velké obřadní síni strašnického krematoria v Praze. Podle informací deníku Blesk dorazili moderátoři zpravodajství na Nově Lucie Borhyová a Rey Koranteng či jejich bývalá kolegyně Emma Smetana s partnerem Jordanem Hajem. 

O tragické nehodě informoval server novinky.cz. Stala se v neděli během předminulého víkendu po 16. hodině v obci Dírná-Nová Ves na Táborsku. 

"Řidič vozidla Citroen, ročník narození 1986, na křižovatce nedal přednost muži na jízdním kole. Ten při dopravní nehodě utrpěl zranění, kterým na místě podlehl," uvedl policejní mluvčí Miroslav Šupík. Provedené testy neprokázaly přítomnost alkoholu či jiných návykových látek v krvi řidiče. 

Záchranáři našli cyklistu v bezvědomí a okamžitě zahájili nepřímou masáž srdce a návaznou resuscitační péči. Bohužel, jejich snaha byla marná. Lékař u muže konstatoval smrt. 

Témata: Petra Svoboda