Sbalte spacáky, svačinu a vyrazte na dovolenou pod stan. Bez velkého plánování, bookování a nekonečných transferů.

Vzpomenete si ještě jak na to? Strašidelné historky, opékání buřtů, sem tam nějaký ten mravenec. A čas na to naslouchat přírodě a jeden druhému. Za dobrodružstvím a nezapomenutelnou dovolenou není potřeba jezdit přes půl světa. Fakt.

Když se řekne dobrodružství

Pravda, pro každého znamená dobrodružství něco jiného. Někdo se nejlépe cítí s minimální výbavou, nejraději usíná s pohledem na nekonečnou noční oblohu a při dešti mu poslouží třeba krmelec. Pokud se ale zrovna nepočítáte ke skalním trampům nebo třeba cestujete s dětmi, je příjemné mít po ruce spolehlivé zázemí. Ať už je to klasický stan, střešní stan, který převezete a rozložíte přímo na střeše vašeho auta nebo stan na tažné zařízení. Ten v sobě kombinuje pohodlí střešního stanu a snadný přístup pro všechny.

Tak trochu jiný stan

Stan na tažné zařízení Thule Outset představuje nový a přitom velmi důvěrný způsob poznávání přírody. Outdoorový design je neoddělitelně spjatý s přírodou. Využívá její sílu, odolává jejím rozmarům a vyzdvihuje její krásu. Uvnitř stanu najdete pohodlné útočiště s měkkou matrací, které bezpečně odolá nepříznivým vlivům počasí i řádění vašich dětí.

Výlety bez velkého plánování

Stan si můžete sami snadno připojit za auto a v mžiku vyrazit na cestu. Montáž stanu na tažné zařízení vašeho auta je snadná a stačí na ni pouze jedna osoba. Jednoduše přivezte stan k vozidlu, připojte ho k tažnému zařízení, zajistěte pákou a stan zaklapněte na místo. Jakmile dorazíte do cíle, postavení stanu zabere pár minut. Pokud se následně rozhodnete vydat na rychlý výlet vaším autem, jednoduše stan od vozidla odpojte.

V bezpečí za všech okolností

Pro Thule není design pouze o estetice, ale především o vytváření praktických, odolných a spolehlivých produktů. Stan byl podroben přísnému testování ve špičkovém testovacím zařízení Thule Test Center™ včetně testů prováděných v dešti nebo větrných komorách a prošel také městskými nárazovými testy, aby byla zajištěna bezpečnost za jízdy.

Přístupný pro všechny

Thule Outset se rozkládá na vyvýšenou konstrukci, která poskytuje skvělé útočiště pro kempování bez nepříjemností v podobě bláta, hmyzu nebo nerovného terénu. Podlážka stanu je ve výšce srovnatelné s běžnou výškou postele. To ulehčuje vstávání a vystupování a stan je tak snadno přístupný pro každého.

Spolehlivé pomocníky pro vaše malá i velká outdoorová dobrodružství najdete na thule.com.

Komentáře