Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina, přátelé a kolegové se ve Velké smuteční síní v pražských Strašnicích rozloučili s manažerem Ondřejem Křivkou (†38). Manžel novácké moderátorky Petry Svobody (41) zahynul minulou neděli poté, co ho při jízdě na kole srazil automobil, který mu nedal přednost. Zůstal po něm společný syn Eduard a Petřina dcera Ráchel.

Právě vzkazy od nich na pohřbu dojímaly nejvíc. „Jednou se setkáme, lásko. Miluji tě navždy, Peťulka,“ stálo na smutečním věnci, který poslala zdrcená vdova.

„Nejlepšímu tatínkovi s láskou. Edoušek a Ráchel,“ popřáli tragicky zesnulému jeho malý syn a dcera Ráchel, kterou má Petra Svoboda z předchozího vztahu. To nic nezměnilo na tom, že k partnerovi své maminky měla velmi blízký vztah.

Svědčí o tom i fakt, že se zúčastnila nejen rozloučení v úzkém kruhu rodinném, ale i toho veřejného. Na něm nechyběli přátelé, kolegové ani známí úspěšného manažera.

Nebyly to jediné vzkazy, které se ve smuteční síni, zaplněné do posledního místa, sešly. Křivkovi na jeho poslední cestě přáli i jeho kamarádi, spolupracovníci a třeba i ti, s kterými pravidelně chodil hrát tenis.

„Ondra byl můj přítel a rodina, který tragicky zemřel před týdnem, pouhé dva týdny před svými 39. narozeninami. Byl to výjimečný člověk,“ nechal se na sociální síti slyšet Yemi, který byl úmrtím svého kamaráda naprosto zdrcen.

„Neustále na sobě pracoval, aby byl lepším manželem, otcem, přítelem a podnikatelským lídrem. Nedokážu slovy vyjádřit, jak zdrcený jsem. Už mi došly slzy pro pláč,“ doplnil.

Další články

Načítám