Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpravodajská stanice CNN před pár dny zveřejnila šokující záběry z března roku 2016, na nichž je zachycen brutální útok rappera Seana ‚Diddyho‘ Combse na jeho někdejší partnerku zpěvačku Cassandru Venturu (37). Otřesné okamžiky, na nichž rapper do své expřítelkyně kope a vláčí ji po podlaze zachytily bezpečnostní kamery hotelu v Los Angeles. Diddy už se za své jednání omluvil a projevil nad sebou znechucení.

Scéna, která vyeskalovala v následné napadení, se odehrála v losangeleském hotelu Intercontinental. Jak se zpravodajská stanice k záběrům dostala, není jasné, ale je na nich vidět, jak Combs jen v ručníku rozzuřeně vybíhá za svou přítelkyní, která se sbalenou taškou chce odejít pryč. Následně ji srazí k zemi, dvakrát do ní kopne a nakonec ji táhne po hotelové chodbě zpět do pokoje. Na záběru z další bezpečnostní kamery je vidět, jak rapper sedí na židli v pokoji, chytí vázu na stole a hodí ji vší silu na zeď před ním. Zpěvačka, která je známější pouze jako Cassie, se zároveň snaží přivolat si pomoc telefonem na chodbě.

Samotný Combs již vydal prohlášení na svém Instagramu, kde si sypal popel na hlavu a tvrdil, že už několik let dochází na terapie a snaží se být lepším člověkem: „Je nesmírně složité vracet se k nejtemnějším obdobím svého života. Někdy se to ale zkrátka udělat musí. Byl jsem tehdy úplně mimo, pod vlivem. Zpackal jsem to. Bylo to přes čáru. Na nic se nevymlouvám. To, co jste viděli, je nechutné a nedá se to omluvit. Jsem znechucený sám ze sebe,“ řekl rapper.

Ventura, která s Combsem tvořila střídavě pár v letech 2006-2018 podala proti rapperovi loni v listopadu trestní oznámení, v němž uvedla, že ji celé roky sexuálně zneužíval a opakovaně ji fyzicky i psychicky napadal. Přestože mezi bývalými partnery došlo k mimosoudnímu vyrovnání, obvinění proti rapperovi nyní hovoří ve prospěch zpěvačky ještě daleko víc než předtím.

Právník zpěvačky, která se v roce 2019 provdala za osobního trenéra Alexe Finea, dokonce na základě těchto záběrů podal proti rapperovi další žalobu. „Toto děsivé video jen potvrdilo velice znepokojující a predátorské chování pana Combse,“sdělil.

Další články

Načítám