Další přeběhlík ze Survivora do Ulice: Talentovaný zpěvák zasáhne do života Vandě

Další přeběhlík ze Survivora do Ulice: Talentovaný zpěvák zasáhne do života Vandě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Těžko říct, zda diváci ocení další „hvězdičku ze Survivora“ v epizodní roli v Ulici. Poslední dobou tam těch influencerů a modelek bylo víc než dost. Tentokrát ale přichází na scénu nadaný zpěvák, jehož hit Toulavá zná asi každý z nás.

Když mám nad hlavou píseň toulavou

V nových epizodách nekonečného seriálu Ulice si diváci budou moct nakrátko užít přítomnost mladého a talentovaného zpěváka Sebastiana. Z jeho písničky Toulavá se stal nejstreamovanější český singl roku 2015, kromě toho získal Slavíka a byl Objevem roku na Óčku i v cenách rádia Evropa 2. Mohou ho znát rovněž fanoušci show Survivor Česko & Slovensko. On se jí totiž účastnil, podobně jako jiné krátkodobé posily Ulice, včetně influencerů Martina Careva a Petra Havránka. Jak se mu v ateliérech líbí?

„Je to tady moc hezké,“ řekl pro pořad TV Nova. „Přiznám se, že je to už docela dlouho, co jsem viděl poslední díl, takže teď mám aspoň důvod se dívat. Asi to napravím a začnu. Zkušenost to byla dobrá, sice jsem toho moc neřekl, nevím, jestli se to dá považovat za herectví, ale bylo to fajn.“

Sebastian Navrátil používá své křestní jméno zároveň jako umělecké. Písničky si sám píše a doprovází se na kytaru. Poslechnout si, jak zpívá, můžete mj. prostřednictvím jeho sociálních sítí, kde zveřejňuje videa. Muzika je pro něj věčným experimentováním a hledáním sebe sama. Obvykle prý vychází z vlastních příběhů nebo z příhod někoho v okolí. Nemusí tedy příliš přemýšlet o tom, co by mohl napsat, ale spíše o tom, jaká slova použít.

Jednu písničku, nazvanou jednoduše Comeback, teď napsal dokonce také o své čerstvé zkušenosti coby účastníka reality show Survivor. Jde v ní ale hlavně o to, co si člověk uvědomí spíše až po návratu domů. „Tam je to vlastně velká osobní zkouška, která se nedá nikde nasimulovat,“ dodal Sebastian s tím, že se snažil v písni zároveň říct, že ačkoli je pořád stejný, v jistém směru si po soutěži připadá jiný. Zpěvák dále plánuje po celém Česku asi třicet koncertů.

Sebastian bude Vandiným studentem

V Ulici se Sebastian Navrátil objeví jenom na skok. Zahraje si epizodní roli studenta angličtiny u „lektorky“ Vandy (Kristýna Hrušínská). U té si teď mimochodem oprašuje jazykové znalosti také Blanka (Linda Rybová), která je bude už brzy potřebovat v nové práci na komoře.

„Já jsem se anglicky nikdy neučil," přiznal zpěvák s úsměvem. „Co znám, mám skrze nějaké filmy a počítačové hry a takové věci. Když jsem někde na dovolené, používám angličtinu, i když jsem maturoval z němčiny. Dorozumím se docela dobře. Řekl bych, že gramaticky to není na nějaké super úrovni, ale jinak je to asi dobré.“

Jaký bude student a co všechno stihne v seriálu vyvést, než zase zmizí? Nechme se překvapit.

Vanda se studentem a v pozadí Tony
Vanda se studentem a v pozadí Tony | Zdroj: TV Nova
Zdroje článku: