Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Středeční Výměna manželek se tentokrát bude točit kolem tatínkova vrcholového sportu. Silák Zdeněk zvedá neskutečně těžká břemena, přenáší je a tahá i kamiony. Strongmanovské disciplíně, které se věnuje, je podřízená celá domácnost, což se náhradní mamince moc líbit nebude.

Michaela je nejdříve z domácnost v Čáslavi, kam přijede, nadšená. V domečku Denisy (34), která pracuje jako pracovník v sociálních službách, a Zdeňka (34), který je destilatér v lihovaru, se cítí dobře. Druhý den ráno si Michaela (37) připadá jako na dovolené. Začínají jí ale vadit vtípky prozatímního manžela, které jí přijdou přes čáru. Z neutuchající energie hlučného Zdeňka, který zvedá auta a kamiony a nikdy není ticho, začne být ale unavená.

Několikrát denně své náhradní manželce Zdeněk vypráví o suplementech a vitaminech, které kvůli disciplíně musí jíst. A donutí ji jít i do posilovny, kde jí ukáže, jak se připravuje na sportovní výkony. Snaží se Michaelu zapojit i do tréninku, ale moc mu to nejde.

Problémem začne být to, že chce mít náhradní manžel vše pod kontrolou. „Všechno hlídá. Ty kamery, co má venku, ví, i kdy jdu s košem, musí mít vše pod kontrolou, kdo se s kým baví, nelíbí se mi to. Úplně mi to tady znechutil,“ svěřila se Michaela, která si jen přeje, aby její náhradní muž byl chvíli ticho.

Rozhozená je i z toho, co jí a synům přikazuje jíst. „Mám zákaz jim dát tu sekanou, co dnes vařil táta na oběd. Máme si tady vybrat, ale sekanou nesmíme. Já už ani nemám chuť tady vařit, nevíš, co si můžeš vzít, všechno počítá, kolik jsem vypila kafe, co jsem si vzala,“ prohlásí skleslá Michaela. „On mele, mele a polovina věcí z toho pravda není, leze mi to už na nervy,“ dodá maminka, která je ráda, když může vypadnout a podívat se, kde Denisa pracuje. I tam ji její náhradní muž s úsměvem na rtech přijde zkontrolovat.

Další články

Načítám