Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 3. června 2024

Svátek slaví Tamara, zítra Dalibor

Monika Bagárová: Co jí po krachu velkého koncertu dělá radost?

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Monika Bagárová: Co jí po krachu velkého koncertu dělá radost?

Andrea Malá

21. května 2024 17:17

Monika Bagárová Video

Monika Bagárová se v květnu musela vzdát svého snu, když oznámila, že plánovaný velký koncert v O2 areně nebude. Evidentně už se přes to ale přenesla. Roli v tom sehrává zejména rodinné štěstí. 

Jak známo, Bagárová má dceru Ruminku s uzbeckým MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem, rodina se jim ale rozpadla. Porotkyně a někdejší účastnice SuperStar ovšem sama nezůstala, dala se dohromady s fešným podnikatelem Leem. 

A právě s ním a svou dcerou se v pátek vyfotila ve výtahu, přičemž zářila s úsměvem od ucha k uchu. "Vděčná," napsala populární zpěvačka ke zveřejněnému snímku na instagramu.

Bagárová se i díky nejbližším přenesla přes zrušení zářijového koncertu v největší české hale. Rozhodnutí podle svých slov učinila z mnoha zásadních důvodů. 

"Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel ale z mého Vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela. Dělat cokoliv bez radosti nedává smysl mě, jistě ani vám. Doufám, že mi mé rozhodnutí odpustíte," vysvětlila zpěvačka. 

Nejnovější zprávy