Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Hailie Jade Scott je oficiálně vdanou paní. Dcera rappera Eminema v pondělí sdílela na Instagramu nejen radostnou novinu, ale i několik fotek z romantické svatby s jejím vyvoleným Evanem McClintockem, s nímž tvoří pár již osm let.

Osmadvacetiletá Hailie a její o rok starší partner se podle serveru TMZ brali v Battle Creek v Michiganu. Pozvali údajně své nejbližší, aby si s nimi užili jejich velký den při „skromném“ ceremoniálu v Greencrest Manor. Nechyběl pochopitelně ani slavný táta Eminem, s nímž si podle serveru Hailie i zatančila na parketu plném okvětních lístků růží.

„Tenhle týden už se probouzím jako manželka,“ stálo v úvodu série fotek. „Lepší a krásnější víkendovou oslavu jsme si nemohli přát. Bylo prolito tolik slz štěstí, smíchu a radosti a cítila jsem tolik lásky. Evan a já jsme tak vděční za celou rodinu a přátele, kteří přicestovali, aby nás podpořili a byli součástí této nové kapitoly našich životů jako manžela a manželky,“ dodala stále ještě dojatá Hailie. „Tohle je moje manželka. Nejlepší víkend mého života,“ napsal k příspěvku pyšný Evan.

Maminkou Hailie je bývalá manželka Eminema Kimberly Scott, s níž se rapper seznámil už na střední škole. Ženatý s ní byl dokonce dvakrát. Poprvé jim to vydrželo dva roky, podruhé tři měsíce.

Další články

Načítám