Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pondělí 3. června 2024  |  Svátek má Tamara
Bez reklam

V Jablonci zítra výjimečně zpřístupní Kantorovu vilu veřejnosti

Veřejnost bude mít ve středu 22. května ojedinělou možnost nahlédnout do Kantorovy vily v Jablonci nad Nisou. Od 17 hodin se otevře veřejnosti a lidé budou mít možnost se zde seznámit s návrhy na její renovaci.

Srdečně zveme na výstavu návrhů architektonické soutěže Kantorova vila. Výstava všech došlých návrhů a autorská prezentace vítězného návrhu od týmu studia Objektor proběhne 22. května od 17 hodin přímo ve vile. Přijďte si prohlédnout významnou jabloneckou vilu a zjistit, co se chystá,“ zve Pavlína Müllerová, vedoucí kanceláře architektury města Magistrátu v Jablonci nad Nisou.

Úpravy Kantorovy vily v Jablonci začnou za rok. Otevře se veřejnosti

Kantorova vila v Jablonci nad Nisou se dočká avizovaných úprav. Vítězný návrh architektonické soutěže, kterou město vyhlásilo vloni v říjnu, začne dostávat reálnou podobu příští rok. Porota vybrala z návrhů došlých do architektonické soutěže...

Jablonečtí zastupitelé schválili výkup Kantorovy vily v Palackého ulici v březnu 2017. Město za vilu, vrcholné dílo architekta Heinricha Kulky, zaplatilo přes 8 mil. korun. Soutěž na její rekonstrukci vyhlásilo loni v říjnu. Přihlásilo se do ní 28 účastníků, z nichž odborná porota na základě předložených portfolií vybrala pět do užšího kola. Jako vítězný byl vybraný návrh týmu Objektor architekti.

Ohodnoť článek

Foto Město Jablonec

Štítky otevření, rekonstrukce, kantorova vila, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jablonci zítra výjimečně zpřístupní Kantorovu vilu veřejnosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.