Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pondělí 3. června 2024  |  Svátek má Tamara
Bez reklam

Řidiče oslnilo slunce a havaroval. Škoda na autě je za statisíce

Ostré slunce oslnilo před pár dny řidiče Škody Octavie tak moc, že vyjel mimo silnici a havaroval. Trefil se do plotu domu u silnice a vyjel mimo silnici a poměrně dost si poškodil auto. Škody se vyšplhaly ke třem stům tisícům.

Nehoda se stala minulý týden v pátek dopoledne, krátce před desátou hodinou, ve Smržovce na Hlavní ulici. Řidič jel ve směru od centra města do Tanvaldu, kde v okamžiku, kdy projížděl před levotočivou zatáčkou, mu zasvítilo ostře do tváře slunce. Oslněn vyjel mimo silnici, kde narazil do vodící tabule a do oplocení domu. Po nárazu se jeho vůz ještě přetočil na bok.

Policisté u řidiče havarovaného vozidla vyloučili alkohol na místě provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Ke zranění osob naštěstí nedošlo a předběžná výše způsobené škody činí 285 tisíc korun,“ popsala mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Policisté z jabloneckého Dopravního inspektorátu věc vyřešili na místě jako dopravní nehodu s projednáním a řidiči udělili blokovou pokutu.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Smržovka, Jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiče oslnilo slunce a havaroval. Škoda na autě je za statisíce  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.