Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel herečky Dany Morávkové (52), skladatel Petr Malásek (59), se kterou letos oslaví 28 let od svatby, měl před pár týdny hrůznou nehodu na kole. V jeho případě je o to horší, že jako klavírista potřebuje právě ruce a všechny prsty.

Nyní před kamerami popsal osudnou chvíli. Byl jsem na kole, jel jsem, přemýšlel jsem o věcech a najednou jsem se ocitl na zemi. Já jsem dopadl ještě dobře, na kole to občas dopadá hůř. Jel jsem se projet a najednou jsem letěl vzduchem a dopadl jsem na zem. Říkal jsem si, žiju, mluvím, to je dobrý, akorát ruce byly obě do pravýho úhlu. Tak jsem si říkal, že to bude asi průšvih. Mám tam všude železa, sešroubovaný to je. Je to perfektní, kosti srostou a všechno bude zase dobrý,“ svěřil se v show 7 pádů Honzy Dědka.

Vše se odehrálo v pražských Modřanech, kam si Petr vyjel, protože projížďku na kole bere jako nejlepší lék na to, jak si pročistit hlavu. I tak ale po této nezáviděníhodné zkušenosti na kolo nezavřel.

„Když jsem přišel domů, šel jsem zkontrolovat kolo. Nemá ani škrábnutí. Kolo mám strašně rád, ale myslím, že tohle léto si pořídím nordické hole a taky to bude dobrý. Ani na motorku se letos asi moc nedostanu. Ale kdoví, co bude za rok,“ dodává.

Další články

Načítám