Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 3. června 2024

Svátek slaví Tamara, zítra Dalibor

Vtip roku, obořila se Hanychová na Soukupa! Šlo o dceru Rozárku

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Vtip roku, obořila se Hanychová na Soukupa! Šlo o dceru Rozárku

Andrea Malá

21. května 2024 21:46

Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem Video

Agáta Hanychová se smířila s výsledkem soudního sporu ohledně dcery Rozárky s bývalým partnerem Jaromírem Soukupem. Prakticky hned po verdiktu ale zahájila protiútok. Co je podle ní nejsmutnější? 

Soukup se u soudu domohl střídavé péče. Platit bude 25 tisíc korun měsíčně, část z toho přímo Hanychové, zbytek má odkládat na účet dcery Rozárky. Soud také nařídil stažení všech fotek holčičky ze sociálních sítí. Do zahraničí smí Agáta s dcerou maximálně na 15 dní, přičemž se musí vyhnout rizikovým zemím. 

Dcera herečky Veroniky Žilkové uvedla, že je s výsledkem spokojená, přičemž zdůraznila, že v rámci dohody byla ona velkorysá. "To je snad jediná výhrada, kterou mám, že jsem odpustila část alimentů," nechala se slyšet. Už v pátek se ale do expartnera ostře pustila.

"Mám pro vás vtip roku," spustila na sociální síti na své holčičky. "Právě proběhly všechny soudy, které skončily, a dneska si měl tatínek převzít Rozárku v 9:30 hodin. Rozárka teď spí doma u mě na zahradě, protože tatínek tvrdí, že si ji vyzvedne v 18:00 hodin," prozradila.

Hanychová si povzdechla, že neví, od čeho pak uplynulý soudní spor byl. "Víte, co je nesmutnější, že je alespoň vidět, ač to nemuselo být, o co určitým lidem šlo. A dítě to nebude," konstatovala. 

Nejnovější zprávy