Těhotná Gabriela Lašková: Špatně od rána do večera! Kdy přišla úleva?

Gabriela Lašková 3

Autor: Pavel Krejčí

21. května 2024 21:48

Baby boom v tuzemském šoubyznyse bude pokračovat i v dalším průběhu letošního roku. Už jen několik týdnů zbývá do porodu moderátorce a modelce Gabriele Laškové, která se s manželem těší na třetího potomka. Jak zatím probíhá její těhotenství? 

Lašková oznámila těhotenství na začátku února, v dubnu pak prozradila, že i potřetí to bude kluk. Její dva synové se tak mohou těšit na mladšího brášku.

Moderátorka v uplynulých dnech prozradila, že první trimestr provázela jedna velká nevolnost a tendence usínat na každém kroku. "Byl to právě spánek, podle kterého jsem poznala, že jsem těhotná," uvedla na instagramu.

Čtěte také

"Najednou jsem v 6 hodin spala a bojovala s každou větší námahou. Mým nejlepším přítelem byla Coca cola a toaletní mísa. Nechutnalo mi nic, špatně mi bylo od rána do večera. V autě jsem jezdila s oknem dole jako pes. Migrény jsem měla i pět dní v kuse, ale naštěstí byly mírnější. První tři měsíce byly nekonečné," svěřila se Gabriela. 

Ani v druhém trimestru se prý situace nezlepšila, únava, nevolnost a migrény pokračovaly. "Psychická úleva přišla s prvním screeningem a každým dalším ultrazvukem, miminko moje milovaný. Tak moc jsme myslela na to, aby bylo v pořádku," přiznala.

"Co mě bavilo, byly chutě. Snědla jsem desítky kompotů, bez kousku čokolády jsem nezvládla den a přiznávám i velkou slabost pro hranolky. Tady už to nabralo spád a týdny mi protékaly mezi prsty, ovšem první kopnutí nezapomenu nikdy," dodala Lašková.

Témata: Gabriela Lašková