Pondělí 3. června 2024, svátek má Tamara
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Dopita mi pronajímal byt! Expresu se ozvala čtenářka, která popsala zkušenosti s makléřem Mirkem

    Manžel Agáty Hanychové (39) Mirek Dopita je celkem záhadný chlapík. Na sociálních sítích působí jako úspěšný podnikatel, co si libuje v drahých šatech a o víkendech chodí hrát golf s přáteli. Nedávno ale vypluly na povrch informace, že jsou na něj vedeny dvě exekuce. Expresu se nyní ozvala žena, která tvrdí, že má s Dopitou zkušenost coby s makléřem. „Pronajímal mi byt, podmínky nebyly výhodné,“ uvedla čtenářka, která pak popsala podrobnosti.

    Zatímco Agáta Hanychová patří mezi celebrity, které velmi rády veřejně řeší své soukromí, její manžel Mirek Dopita je jedna velká záhada. Před časem se vrátil z Bali, kam zmizel kvůli finančním problémům. Byl v minulosti v celostátní pátračce a Expres nedávno upozornil, že ještě letos v dubnu na něj byly vedené dvě exekuce a vymáhaná částka činila téměř půl milionu korun.

    Co se týče jeho zaměstnání, Agáta se před časem nechala slyšet, že Mirek pracuje jako realitní makléř. Dopita, který si libuje v drahých značkách a na Instagramu působí jako úspěšný byznysmen, zpočátku nabízel pronájmy přes sociální síně. Aktuálně ale pod svým jménem na internetu nabízí jednu nemovitost v Ústí nad Labem.

    Jedná se o dvoupokojový byt o rozměře 45 metrů čtverečních. Holý nájem činí 13 tisíc korun. Byt je k dispozici také k prodeji za necelých 2,5 milionu korun.

    „Monitorované parkoviště v areálu. Nadstandardní rekonstrukce. Nájemníkům k dispozici fitness, sauna, dětské hřiště, bazén, gril a velká zahrada,“ píše se v inzerátu na web Sreality.cz.

    V komplexu, kde Dopita nabízí byt, se nachází i fitness centrum.

    Takhle vypadá vstupní hala.

    Zajímavou informací také je, že případní zájemci neplatí provizi realitní kanceláři a Dopita v inzerátu figuruje pod developerskou firmou Omikron Group, kterou jsme kontaktovali, ale do vydání článku se nám odpovědi nedostalo. Na oficiálních stránkách firmy ale Dopita coby makléř není k nalezení.

    Miroslav Dopita je veden coby makléř a aktuálně nabízí byt v Ústí nad Labem k prodeji či pronájmu.

    Bývalé koleje pro studenty a všude Ukrajinci! Odstěhovala jsem se pryč, tvrdí čtenářka Expresu

    Redakci Expresu se v minulých dnech ozvala žena, která tvrdí, že jí Dopita v minulosti pronajímal byt na stejném adrese v rozsáhlém bytovém komplexu. Zkušenosti čtenářka popsala jako spíše negativní.

    „Osobně jsem s ním mluvila několikrát. Sepisuje smlouvy s lidmi, kteří si berou nevýhodně byty, protože nemají kde bydlet. Smlouva je na rok a nemůžete odstoupit. Myslím, že je vše na černo,“ uvedla žena, která v bytě bydlela krátce a nedávno se prý odstěhovala.

    „Jedná se o dva velké komplexy. Dříve to byly koleje pro studenty a teď jsou z toho byty. Fotka, co je na inzerátu, souhlasí. Odešla jsem, protože se mi tam nelíbilo. Jsou tam samí Ukrajinci a podobně,“ dodává čtenářka, která pak popsala svůj kontakt s Dopitou.

    „Mluvila jsem s ním osobně i po telefonu. Kdykoliv mu zavoláte, že máte zájem o byt, tak on do Ústí přijede a byt vám ukáže, jako každý realitní makléř,“ řekla údajná Dopitova nájemnice.

    Miroslava Dopitu jsme kvůli výše uvedený zkušenostem čtenářky Expresu kontaktovali. Jako tradičně jsme se ale odpovědi nedočkali. Rozhodli jsme se tedy vyjet přímo na místo, kde se nabízená nemovitost nachází.

    Byt, který nabízí Mirek Dopita k pronájmu, se nachází v klidné čtvrti Ústí nad Labem.

    Na první pohled se rozhodně nejedná o špatnou adresu. Komplex je skutečně oplocený a dominantou rozsáhlé zahrady je krásné dětské hřiště.

    Byt, který nabízí Mirek Dopita k pronájmu, se nachází v klidné čtvrti Ústí nad Labem.

    Mluvili jsme také s dalšími lidmi, kteří s Dopitou coby makléřem přišli do kontaktu. Pokračování již brzy na Expres.cz!

    Fotogalerie