Pondělí 3. června 2024, svátek má Tamara
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Konec lží a intrik v Survivoru? Vypadla nejméně důvěryhodná hráčka

    Pětadvacátá epizoda Survivoru přinesla opět překvapení. Mikýř oznámil Janě a Veronice, že má jasnou hierarchii jeho aliance a ve hře by spíš zachránil Mártyho než Janu a Nikolu. Nakonec kmen téměř jednohlasně rozhodl, kdo půjde domů. Dále pokračuje spoiler.

    Členové kmenu Taìnos za sebou mají první kmenovou radu a dopadla pro část z nich poměrně překvapivě. Hru totiž opustila policistka Kristina, která je dodnes vnímaná jako jedna z nejsilnějších hráček. Tentokrát sice kmenová rada neměla tak překvapivý vývoj jako posledně, nicméně už teď je více než jasné, že stará přátelství nejsou tolik pevná, jak se mohlo na začátku zdát.

    V podstatě celá první třetina pětadvacáté epizody byla věnovaná epizodě předchozí. Diváci tak konečně dostali vysvětlení, kdo plán vymyslel a především – proč ho vymyslel. Ukázalo se, že vyřazení Kristiny zavinil velmi zjednodušeně Tomáš, její nejbližší parťák. Sám proto evidentně, zjednodušeně řečeno, zrádcům odpustil a přidal se s plány do následující fáze hry k nim.

    Sám Mikýř později uznal, že ho vyřazení Kristiny mrzí. Podle něj měl soutěž místo ní opustit Tomáš, jak měli původně v plánu. Na druhou stranu však uznal, že je rád, že si díky kmenové radě potvrdil věrnost aliance s Nikolou a Janou. Jenže pravděpodobně ne úplně na dlouho.

    Individuální imunitu získal Márty společně s odměnou v podobě smažených kuřat. Podělil se o ni s Mikýřem, Tomášem a Pirátem.

    Mezi tím, co se začala mezi hráči vymýšlet taktika na následující kmenovou radu a potažmo i následující týdny, ukázalo se, že Mikýř s Nikolou a Janou počítá jen na omezený čas. Tedy do sestavy nejlepších šesti hráčů, do které by chtěl jít on, Pirát, Márty, Radek, Jana a Nikola. Po tom, co se Mikýře dvojice většiny žen v soutěži zeptala na to, jestli by od té doby podržel radši je nebo Mártyho, internetový bavič pro ně měl jasnou odpověď – Mártyho.

    Od té doby se Jana s Nikolou rozhodly, že s mužskou aliancí už do budoucna počítat nechtějí a chtějí změnit pravidla hry. Jenže ještě před změnou aliance chtěly dodržet původní společný plán na kmenovou radu a takzvaně poslat domů Yenifer.

    Čím víc se blíží finále letošní řady Survivora, tím víc je evidentní, kdo hrou jenom proplouvá a kdo se doopravdy podílí na jejím řízení. Proplouvá jí především Martin Carev. Případně ho doplňuje i Bandurko, který byl evidentně natolik zoufalý, že se rozhodl uvěřit tomu nejméně věrohodnému hráči ve hře – Yenifer.

    Může být jenom rád, že se zbytek kmene postaral o její vyřazení, z jeho reakce, když zjistil, že ho opět zradila, bylo patrné mnoho emocí. Patřily mezi ně vztek a pohrdání.

    Závěrem je nutné dodat, že Yenifer na začátku kmenové rady měla podobný proslov jako minule vyřazená Kristina. Mluvila o tom, že kmenová rada ukáže, komu se dá věřit a komu ne, čímž nemyslela Bandurka, ale Janu s Nikolou, které už podruhé podrazily toho, komu slíbily, že se na ně může spolehnout.

    Fotogalerie