Andělská poselství na středu: Váhy, nevěřte lžím jen proto, že znějí věrohodně, Panny, šokujte svou originalitou

Andělská poselství na středu: Váhy, nevěřte lžím jen proto, že znějí věrohodně, Panny, šokujte svou originalitou
V této společnosti jsme zvyklí přímo kopírovat úspěšné osoby. Udávají, co je normální a co je výstřední. Vždyť ony uspěly, takže bychom měli jít v jejich šlépějích. Chyba. Právě jiný způsob řešení překážek stojí za jejich úspěchem. Andělé nás nabádají, abychom se nebáli udělat totéž.

Naší další chybou je si myslet, že ti úspěšní mají štěstí. Jejich cesta rozhodně nebyla snadná. Za jejich současným životem stojí plno práce. A to nejen té, kterou museli udělat, aby se probojovali až k úspěchu, ale tvrdě pracují dodnes. Andělé si přejí, abychom peníze přestali spojovat s nenutností pracovat. Právě radost z dobře odvedené práce je hlavním důvodem, proč jsou movitější lidé mnohem spokojenější. A jak můžete dnes dosáhnout spokojenosti vy? Přečtěte si své středeční andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte-li chuť dokázat, co ve vás je, směle do toho, dokud máte náladu. Ta může zmizet kdykoli – daná činnost vás přestane bavit nebo přijdete na něco, co zahrnuje málo práce a hodně zábavy. Právě nyní máte největší moc změnit svůj život, chyťte se této příležitosti a nepusťte ji.

Andělská rada: Pokud vám chybí energie, rezervujte si ji na zítřek tím, že půjdete spát dříve nebo si večer s přáteli zahrajete deskové hry místo toho, abyste se vysilovali vysokou fyzickou zátěží.

Býk (20. dubna – 20. května)

Představte svým spolupracovníkům či přátelům návrh na zlepšení výkonu i každodenního života. Váš nápad je dobrý, ale setká se s úspěchem, jakmile ho představíte? Na tom vlastně nezáleží, důležité je, abyste svému potenciálnímu projektu věřili vy sami.

Andělská rada: Proč se tedy zmiňovat? Abyste našli budoucí kolegy, kteří vám s vaším plánem milerádi pomohou. Více hlav vytvoří více kreativních nápadů, jak váš plán prosadit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dnes se zaměřte na svůj domov. Pořádně pokliďte a věnujte jiným lidem všechny ty věci, které máte rádi, ale které ve skutečnosti k ničemu nevyužijete. Uvolní se spousta místa a také ve vaší mysli dojde k zaslouženému klidu. Poté všechny ty těžké úkoly, které vás čekají, zvládnete bez problémů.

Andělská rada: Jakmile všechno budete mít hotové, můžete se věnovat své zábavě, například den zakončit skvělou večeří s někým, na kom vám hodně záleží.

Rak (22. června – 22. července)

Je čas spojit se se svými přáteli, abyste si navzájem pomohli dostát všem závazkům a splnit všechny povinnosti, do kterých se vám samotným nechce. Přátelé dokážou změnit váš úhel pohledu, neverbálně vám vysvětlí, že úspěchu lze dosáhnout snadno, když po této cestě kráčíte s někým dalším.

Andělská rada: Všichni máte společný záměr, pouze vám zůstává skrytý, protože ambice vaše a vašich přátel jsou tak odlišné. Popovídejte si s nimi, čeho by chtěli dosáhnout, a hledejte společný bod.

Nebojte se oslovit přátelé, kteří vám můžou pomoct se všemi závazky
Nebojte se oslovit přátelé, kteří vám můžou pomoct se všemi závazky | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Možná jste si na sebe vzali příliš mnoho úkolů. To vysvětluje, proč jste v poslední době tolik unavení. Zkuste trochu zvolnit, určité povinnosti svěřte jiným lidem, kteří s vámi spolupracují nebo které považujete za své přátele. Nic se nemá přehánět, ani vaše touha být hodně zodpovědní.

Andělská rada: Svou slávu neztratíte, když ji rozdělíte mezi sebe a jiné lidi. Naopak, stanete se oblíbenějšími a jen velmi málo lidí pro vás nenajde hezká slova.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nechoďte životními cestami, kde už před vámi kráčelo velké množství lidí. Vymyslete si něco originálního, něco, co ostatní přímo šokuje. Máte nekonečné možnosti, kudy se vydat. Buďte první, kdo vymyslí nápad, který bude velmi účinný na základě toho, že ho ještě nikdo nezkusil.

Andělská rada: Naučte se objevovat nové možnosti, když pracujete, neberte práci jako něco nudného, co vás pouze omezuje. Zdokonalujte se, kdykoli to jde. Vždy máte příležitost.

Váhy (23. září – 23. října)

Místo abyste hádali, na čí straně stojí pravda, vše si ověřujte. Neboť někdy pravda zní jako vymyšlená historka, která je sotva uvěřitelná, a lež se nezdá tolik přitažená. Staňte se svým vlastním soukromým detektivem. Čím více budete bádat, tím více faktů se vám začne zjevovat přímo před nosem.

Andělská rada: Když se vám začne zdát, že stojíte na jednom místě, změňte téma rozhovoru, když mluvíte s jinými lidmi. Pokud vám mají co říci, sami předchozí téma znovu otevřou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Od svých přátel požadujete loajalitu, abyste s nimi vycházeli dobře. Trochu zvolněte. Jistě, není hezké, když vás někdo zradí, ale tomu se neubráníte ani tehdy, když budete pravidelně kontrolovat, s kým se stýkají a co dělají. Zkuste svým přátelům dát větší volnost a odvděčí se vám ještě větší loajalitou.

Andělská rada: Když vaši přátelé udělají něco, co se vám nelíbí, netrestejte je ani svou mlčenlivostí, ani svým křikem. Zkuste více vysvětlovat, proč vás jejich činy tak rozhodili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Někdy si myslíte, že jste upřímní, ale šíříte své názory, které se někdy nezakládají na faktech. To se nepočítá jako upřímnost. Měli byste si ověřit, zda jsou vaše myšlenky pravdivé, a teprve poté kritizovat to, co podle vás ostatní dělají špatně. Podpořte svá slova fakty a lidé vám začnou více naslouchat.

Andělská rada: Někdy je mezi láskou a nenávistí velmi tenká hranice, zkuste ji rozeznávat. Nenávist v tomto případě znamená váš hněv, který se negativně podepisuje na vašich vztazích.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Když do vašeho života vstoupí touha po lásce, ani vy se neubráníte nošení růžových brýlí. Zkuste si více všímat vodítek, která vám ukážou, s kterými lidmi vás čeká slibná budoucnost a s kterými naopak pouze ztrácíte čas. Zkuste s nimi plnit těžší úkoly, ti nejvytrvalejší s vámi zůstanou až do konce.

Andělská rada: Lidé, kteří to s vámi nemyslejí vážně, mají tendenci utíkat, když jste nedosažitelní a námaha je příliš velká. Pouze praví přátelé a potenciální partneři dokážou unést břemeno, které je s vašimi aktivitami spojeno.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Domácí život vás občas nutí popřemýšlet, že již ztrácíte smysl pro dobrodružství. Není to pravda, pouze váš úhel pohledu není nejšťastnější. I se svou rodinou či spolubydlícími se můžete pěkně pobavit, když přijdete na to, jaký zajímavý program vymyslet, aby se všichni pobavili.

Andělská rada: Nemusíte celé dny trávit doma, můžete vyrazit na neznámé místo či si zajít do kina na zajímavý film. Existuje spousta možností, jak se svými příbuznými strávit kvalitní čas.

Ryby (19. února – 20. března)

Vztahy vyžadují vzájemnou spolupráci, aby fungovaly. Nezapomínejte na to, až se setkáte s novými lidmi. Ujistěte se, že stále budete mít dostatek času na své stávající přátele a na sliby, které jste jim dali. Je snadné zapomenout, že máte určité závazky, když potkáte někoho nového, ale zkuste na ně pamatovat.

Andělská rada: Věnujte alespoň jeden den v týdnu na setkání s nejlepšími přáteli i členy své rodiny. Můžete tak učinit dnes. Setkejte se s nimi osobně nebo jim alespoň zavolejte, jak se mají.

Zdroj článku:
  • Autorský text