Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další vyřazenou hráčkou z reality show Survivor je Yenifer Cao (30), která byla na ostrově v Dominikánské republice dlouhých 61 dní, avšak její hra se pak zhroutila.

„Konec byl hodně dramatický, čekala jsem, že to na mě padne. Poslední den jsem si řekla, že budu hrát jako by zítřejší den nebyl, což se stalo,“ řekla Yenifer ke svému konci v Survivoru.

Někteří vyřazení hráči uvedli, že si Yenifer dokázala na začátku hry omotat hráče mužského pohlaví. Sama Yenifer to takhle nevidí a ani si nemyslí, že by šlo celou reality show vyhrát taktikou koketování.

„Do určité míry to pravda bude, ale jen ve smyslu, že když koketuju, tak to nevnímám. Jsem hodně přátelská a komunikativní. To si pak možná někdo vyloží jinak, ale nevím, zda to pomůže. Je to hra, a i když to může pomoct první dny, tak ty další, když máš hlad a je ti zima, tak je úplně jedno, jestli jsi hezká holka, nebo ne,“ řekla Yenifer s úsměvem.

Na ostrově mají hráči těžké podmínky, a to nejen co se týče jídla, ale také hygieny. To všem nebyly překážky, které byly pro Yeni nejnáročnější překonat.

„Nevnímala jsem, že by pro mě byla těžká třeba hygiena. Vlastně nic jiného než psychicky zvládnout to prostředí, které začalo být hodně toxické. Když víš, že jsi sám a čekáš na sloučení a změnu hry,“ dodala.

Další články

Načítám