Můj čas na kafíčko

Skandál na narozeninové oslavě! Dopita se údajně dopustil nevěry vůči Agátě!

Influencerka Agáta Hanychová (39) prožívá náročné období. Bojuje u soudu s otci svých dětí, nejstarší syn Kryšpín podstoupil operaci, a navíc to nevypadá růžově ani mezi ní a jejím manželem Miroslavem Dopitou (39).

V podcastu, který Agáta Hanychová (39) moderuje společně se svou kamarádkou Ornellou Koktovou (31), přišlo na řadu téma nevěry. Agáta všechny šokovala, když přiznala, že ji manžel Miroslav Dopita podvedl přímo na její narozeniny!

Vášnivé polibky na veřejnosti? S tím nikdy neměla problém.

"Podvedl mě na moje narozeniny, když byl Kryšpínovi asi půl rok. Novináři mi tehdy napsali, že ho přistihli, jak jde za nějakou ženou do bytu. Doteď jsem se s tím úplně nesrovnala," svěřila se Agáta s bolestnou vzpomínkou, která ji stále trápí i po dvanácti letech.

„Zkoušela jsem to s ním ještě tři měsíce, ale nakonec jsme se rozešli. Teď jsme sice spolu, ale nemám k němu stoprocentní důvěru," přiznala bývalá modelka. S Miroslavem se dali znovu dohromady na konci minulého léta, měsíc po rozchodu s Jaromírem Soukupem (55).

28. prosince proběhla na zámečku v Roztokách jejich tajná svatba. Agáta však otevřeně přiznává, že Dopitovi příliš nevěří. Jak dlouho může takové manželství vydržet? Důvěra je přece základem každého vztahu, zvláště s životním partnerem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden