CZ Jungle War 2014

„Je tu válka junglová“ i to se zpívá v jedné ze skladeb spontánní kompilace CZ Jungle War 2014. Jedná se o sklizeň z české odnože ‚Jungle War‘, při které padlo spoustu urážek, výstřelů i ámenů. Formou osobní výzvy vzniklo album o 11 válech pod maskáčovou vlajkou. Celý válečný příběh čtěte v článku …


17. 3. 2015, publikoval HONEY T

CZ Jungle War 2014
je zásadní junglová kompilace o jedenácti skladbách, která vznikla jako memento po bojích a výzvách na sociálních sítích. Čeští bojoví producenti útočili kadentními smyčkami, řezavými basy i taktickým vokálem. Teď když už je po válce, můžeme v míru vykouřit bomboklát a poslechnout celou spontánní kompilaci.

 

CZ Jungle War 2014

(download 73MB)

 

Tracklist:
SBSTRD – You Can't Spell Bomboclaat
Vex – Yo Mama Seb, Yo Mama Can’t Spell Křivoklát
Honey T – Yo Doge!
Estews – My Mama Can Spell Everything
SBSTRD – Kill A Soundboy (Like A Terrorist)
Ower – Try That Again…I Dare You, I Double Dare You…
Tom SMall – Take That
Psyek – Reese WitherSMall
Touchwood – Mrrrda! ('Tis Da Bomb)
Entita – Jungle Of Pussies
Eggg – Pane Jungle

 

Toto je jen zlomek příběhu. Pokud chcete obsáhnout celý jungle wisdom, přečtěte si jak to celé začalo


!!! Rewind !!!

Dub War (09/2013)
Píše se rok 2013, na grimové scéně, která prožívá renesanci panuje poklid. Stačil jeden zbloudilý track: War Dub od Bless Beats, který zažehl 1. válku grimových producentů. Ti se pak nekontrolovaně vyzývali na sociálních s útočnými tracky. Čím urážlivější a osobnější motiv, tím je oheň války žhavější. Postřelený pán producent musel ubránit svou čest, takže na obranu vyprodukoval odpověď, se kterou mohl vyzvat ještě další a další producety.

Pro hudební dějepisce více detailů v článku Fact Magu.

Skromná sbírka grimových Dub Warů na Soundcloudu.

 

Jungle War (09/2014)
Je spontánní manifest producentů junglové hudby. Jedná se o volné pokračování Dub War. Jungle War je ekvivalentem 2.světové války undergroundových producentů.  První výstřel je diskutabilní, stojí za ním Sully nebo Epoch. Ať už sémě zla zasel kdokoliv, válka zaplavila sociální sítě. Pravidla jsou stejná jako před rokem, ale výstřely zní jinak.

Pro hudební dějepisce více detailů v článku Fact Magu.

Skromná sbírka Jungle Warů na Soundcloudu.

 

CZ Jungle War (10/2014)
To jest česká větev série výzev místních producentů. První napalmové nálože nad středoevropskou džunglí odpálil SBSTRD trackem You Can't Spell Bomboclaat. Pak už násilí plodilo jen další násilí, což mělo za následek 11 válečných aktů – tracků. Výzvy odhalily, kdo jsou naši trueskooloví producenti. Ti si připisují street credit a vyzvané kolegy, kteří neodpověděli Jah dobře vidí. Amen.

 

 

publikoval HONEY T