Zpět

Párty tip na týden 13.7. - 19.7.



Z velkých festivalů se konají Colours, díky kterým ožije Ostrava. A které kluby vám zpříjemní prázdniny? 

Pondělí

V Roxy se rozhodně nekoná nějaká přestávka, v pondělí zde pořádají Summer Calling Monday s DJs Selecto a Kommandante. V klubu Chapeau proběhne Mad Mad Monday.

Úterý

V úterý vás pozveme do klubu Cross na Live Hip Hop Jam Session s Dj Lu2, Oliver Lowe&Band, na druhé stage pak proěhne Electroswing Madhouse s Jamesem Wingem. Michael Burian bude hrát v táborském klubu Kotnov. 

Středa

V klubu Storm můžete navštívit party se vstupem zdarma DNB Wednights s Drumbassterds. V liberecké Ďábelské huti se koná Ďábelská středa. Wednesday Holiday party se uskuteční v hradeckém Levelu. 

Čtvrtek

DJ Tráva vás potěší svým setem na Lazy Lizard v klubu Chapeau Rouge. Brněnský klub Ahoy, který se nachází na přehradě, pořádá party Disco Dock.

Pátek

Na Neurofunk never Die ve Stormu zahrají čeští DJs a producenti. Plzeňský klub Pantheon přivítá DJ Manene. Techno Wedding se koná v táborském klubu Kotnov. Finlandia Mácháč Club Tour proběhne v Sunparku v Hradci Králové, hrát bude Michael Burian a Enrico. 

Sobota

V táborském Kotnově vystoupí LA4 a Wich. V Perpetuu v Brně se odehraje party Broken Orchestra, hrát se bude liquid funk, vystoupí DJs Madface, Curly Bracket, Calli, Protago, 2nine a Fish. Zlínský Block 12 přivítá dvojici MC Gey a DJ Fatte.

Neděle

Na Electroswing Madhouse můžete vyrazit do klubu Cross. 

Připravila: mia 

Poslední komentáře