Stránky

pondělí 6. února 2012

Fed Cup: Den druhý - World Group II


Když se v sobotu Viktorija Azarenko krátce před před prvním zápasem omluvila pro bolesti zad, počali tušit fandové souboje novopečené a bývalé světové jedničky, že se jim jejich víkendové přání nemusí splnit. A ani nesplnilo, Vika odtwitovala svou omluvu v nočních hodinách.
Serena Williams se pak navečer málem postarala o překvapení, když s Anastasií Yakimovou prohrála první set. Ale pak nastoupila stará známá Serena a nenechala nikoho na pochybách, že na kurtu jí to pořád jde výrazně lépe než na módním moluNebo byla tentokrát myšlenkami úplně jinde, její nedělní twitování se z valné části týkalo Super Bowlu, kde by se nebýt Fed Cupu vyskytovala osobně.
Kapitán Francouzek zašachoval  a do poslední dvouhry za stavu 2:1 pro Slovensko nasadil Alize Cornet. Danielu Hantuchovou, která se to dozvěděla podle všeho někdy v době, kdy se chystala na kurt, to sice překvapilo, ale nezaskočilo. Takže zbývá otázka, zdali to komplikovaným vztahům uvnitř francouzského týmu pomohlo či nikoliv. 
Ve Fribourgu se rodilá Makedonka nyní Švýcarka Amra Sadiković pokusila o překvapení číslo 2 a málem se jí zadařilo, s Jarmilou Gajdošovou, která je v žebříčku o nějakých 180 míst výše, prohrála až po třísetové bitvě 3:6 6:3 6:8. Nicméně se Amra dočkala jistého uznání švýcarského tisku.
Kompletní výsledky nejen víkendových Fed Cupových zápasů je možno najít např. na oficiálních stránkách

Žádné komentáře:

Okomentovat