Stránky

středa 8. února 2012

Středeční drbárna: Bethanie má nové vlasy, Vika u kadeřníka, Serena v posteli a Bernard prodal sporťák


Zatímco i české zdroje, byť s jednodenním zpožděním, probírají životoúděsy Arantxy Sanchez-Vicario, tenistky a sem tam i tenisté mají své starosti. 
Extravagatní Bethanie Mattek-Sands si pořídila novou barvu vlasů a hned nato po delší době prošla prvním kolem turnaje WTA. Justin Sands, její manžel, krátce nato povzbuzoval mohutně Jarmilu Gajdošovou (nutno dodat, že po boku své manželky), ale nepomohlo to, Jarmila prohrála ve 3 setech.
Ale naznačila vzestup formy. 
Serena Williams, která ihned po svém nedělním fedcupovém zápase měla myšlenky pouze pro Superbowl a tam zpívající Madonnu, musela včera zalehnout do postele. Co jí zmohlo, není zatím známo. 
Petra Kvítová místo trénování filmuje, i když zatím jen v dokumentu CNN, zato spolu s Martinou Navrátilovou. Ta se ukázala se svojí partnerkou Julií Leming na sportovních Oskarech a hned se propírá dosud nevyjasněná smrt Juliiného syna. Stopy vedou ... kam jinam než do Bulharska. 
Caroline Wozniacki přežívá arktickou zimu surfováním. Shahar Peer se po včerejším tragickém výkonu proti Julii Görges stačila již vrátit do Tel Avivu a vypadá spokojeně
Rafael Nadal poctivě relaxuje a zastává se Alberto Contadora. Není divu, čas od času je i on sám některými závistivci jeho fotogenní postavy z dopingu obviňován.  
19-tiletý tenisový playboy Bernard Tomić, nechvalně proslulý svým odmítnutím trénovat s australskou legendou Lleytonem Hewittem, který před 3 týdny rozechvěl srdce australských fanynek (a několika fanoušků), když v prvním kole Australian Open vyřadil Fernanda Verdasca, se rozhodl prodat v aukci svůj sporťák BMW M3. Nejmenovaný policista si totiž na něj údajně zasednul a stavěl ho pokaždé, když se Bernard pokoušel zjistit, zdali se mu podaří dosáhnout maxima na tachometru, které u daného vozu činí 330 km/h. Vzhledem k mimořádně ošklivé oranžové barvě jeho bývalého auta nebyl pro místní policitisty problém být v pohotovosti vždy, když se poněkud domýšlivý tenisový talent rozhodnul vyrazit túrovat svůj bourák do australských ulic
A copak Viktorija Azarenka? Rovněž poctivě relaxuje, včera 3 hodiny u kadeřníka, ptejme se znalců, stačí to?

1 komentář: